files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kvalitné masáže v Michalovciach

Potrebujete si oddýchnuť, nemáte však veľa času? Vyskúšajte kvalitné masáže, ktoré sú dostupné v Michalovciach.

Oddych patrí k prirodzenej časti života. S kľudným svedomím môžeme povedať, že je rovnako dôležitý (ak nie dôležitejší) ako práca. Pod oddychom si zvyčajne predstavíme dostatok spánku, to je však iba jedna z možností. Ďalšia vhodná metóda je masáž. Masáž  je vhodná pre všetkých ľudí, bez ohľadu na to, či pociťujú fyzickú únavu, majú problémy so zdravím, alebo si chcú jednoducho dopriať trochu času pre seba. Pokiaľ vaše telo zapína výstražné kontrolné body, avšak vy si nemôžete zobrať z práce dovolenku, vhodná masáž je tou ideálnou voľbou.

Kvalitné masáže už aj v Michalovciach

Kvalitné masáže si môžete dopriať aj v Michalovciach. Masážne štúdio sa nachádza vo fitness centre R+R na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone). Ponúka hneď niekoľko druhov masáži,  poskytované vyškoleným personálom, pričom každá slúži na iný účel. Objednať sa môžete priamo na recepcii fitness centra R+R alebo telefonicky na tel. čísle +421 911 601 701.

Manuálna lymfodrenáž

Ide o jednu z najlepších masáži, využívajúca jemné dotykové techniky. Pri tomto type masáži sa namiesto olejčeka využíva hebučký púder, ktorý zabezpečí, že masér pomocou veľmi nežných hmatov a hladením pohybuje kožou, pod ktorou sú ukryté lymfatické cievy. Je určená hlavne pre ľudí trpiacich kŕčovými žilami, bolesťami hlavy alebo pooperačnými a poúrazovými stavmi.

Masáž lávovými kameňmi

Liečivé účinky lávových kameňov sa využívali už v starovekej Indii a Číne. Ide o relaxačný typ masáže, ktorá upokojuje nervové ukončenia vďaka tomu, že do masírovanej oblasti prináša okysličenú krv. Pomocou kameňov sa napomáha k harmonizácii tela, odstraňovania bolesti, odoberania negatívnej energie a stimulovania akupresúrnych bodov.

Lavatherm

Lavatherm sú tepelné a chladové vrecúška. Už viac ako dve dekády napomáhajú k nášmu zdraviu, či už v nemocniciach, ozdravovacích a rehabilitačných zariadeniach alebo u masérov. Sú určené predovšetkým pre ľudí, ktorí trpia s bolesťami chrbta, problémov s platničkami alebo reumou. Nepodceňujte oddych. Vaše zdravie by malo byť vždy na prvom mieste. Únava z prepracovanosti totiž neprospieva nikomu z vášho okruhu ľudí. Pokiaľ však nemáte čas na dovolenku, vyskúšajte niektorú z vyššie uvedených masáži.

Tlačová správa



Uverejnené: 28.03.2017 20:43:57 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.