files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšie cenné body Petroviec n/L.

Účinkovanie piatoligového petrovského nováčika v záverečných kolách V. futbalovej ligy Juho-východ pripomína menšiu spanilú jazdu. Po dvoch veľmi cenných triumfoch na ihriskách súperov (v Poproči a Sokoľanoch) si doma poradil s Michaľanmi, azda najlepším mužstvom jarnej časti súťaže. Po dvoch góloch v II. polčase si pripísal na konto ďalšie nesmierne cenné tri body.

 
Už v 3. minúte hosťujúci kanonier Elek rýchlo prenikol stredom ihriska, jeho strela po zemi smerovala tesne vedľa brány. O päť minút neskôr  poriadne vystrčil rožky domáci tím. Ferkov center zachytil Mráz a loptu poslal na Sninského. Ten sa už chystal hlavičkovať, ale loptu mu sponad hlavy  odvrátil gólman Kašelák. Vyrazil ju pred číhajúceho Demetera, ktorý však nemieril presne.

Po štvrťhodine hry ten istý hráč nebol úspešný ani po strele z hranice šestnástky. Po polhodine hry domáci Sninský poslal loptu pred bránu. Tú však z dobrej pozície netrafil Mráz a bolo po vyloženej šanci. V ďalších minútach tento futbalista  nevyužil ďalšie dve dobré možnosti na skórovanie.

Aj v druhom dejstve bol celok od Laborca iniciatívnejší. Bomba agilného Ferka z 20 m poriadne popálila Kašelákove prsty. V 54. minúte sa zverenci trénera Jaroslava Komendu ujali vedenia. Z hranice pokutového územia nenápadne vystrelil Demeter a jeho málo razantný pokus prekvapil aj Kašeláka, ktorý zareagoval už neskoro - 1:0. O sedem minút si pošramotenú povesť aspoň čiastočne napravil, keď po robinzonáde zneškodnil Ferkovu jedovku. V 62. minúte odcentroval Petrovčan Špak, no a striedajúci Revák hlavou prekonal michalianskeho brankára - 2:0. Ten však opäť nepochopiteľne zaváhal. V ďalších minútach sa s chuťou hrajúci domáci celok pokúšal o zmenu skóre, ale tento zámer mu už nevyšiel.

Petrovce n/L. - Michaľany 2:0 (0:0)


Góly: 54.Demeter, 62.Revák, pred 150 divákmi rozhodoval Metyľ,

Petrovce n/L.: Regenda - Gajdoš, Miker, Pčolinský, Gačko (60.Gronovič), Špak, Jakub, Ferko (75.Polák), Mráz (46.Revák), Demeter, Sninský.

Michaľany: Kašelák - Parizek, Strišovský (65.Bodis), Kremenák (40.Molnár), Anderko, Zamba, Kozina, Elek, Vasiľ, Ižo, Šima.                                                (janč)



Uverejnené: 15.06.2010 19:28:42 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.