files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v Topoľčanoch s dvoma novými posilami!

Hokejisti HK Dukla Michalovce nastúpia na piatkový zápas 33. kola Budiš I. hokejovej ligy s dvoma posilami. Trénerovi Miroslavovi Ihnačákovi totiž budú k dispozícii útočníci Alex Výhonský a Martin Koutník. Dvadsaťdvaročný odchovanec prešovského hokeja Výhonský začal túto sezónu v Poprade a o rok staršieho českého útočníka Koutníka môžeme poznať z jeho lanského pôsobenia v Nových Zámkoch.

Alex Výhonský (foto hokej.sk)...

"Spomenutú dvojicu skúšame od pondelka v tréningovom procese. Ešte nie sú našimi hráčmi. Odohrajú za nás dva zápasy, v piatok v Topoľčanoch a v nedeľu doma proti Martinu B. Potom sa uvidí, či u nás ostanú a či sa s nimi dohodneme na zmluvách," uviedol ku skúšanej dvojici prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, podľa ktorého ďalších slov budú k dispozícii aj uzdravení útočníci Ľuboš Fajčák a Tomáš Banovský. Trénerovi Ihnačákovi bude chýbať akurát Ivan Fedorko, ktorého naďalej trápi viróza.

... a Martin Koutnik zabojujú v závere týždňa o zmluvu v michalovskej Dukle

Poďme si v skratke predstaviť potenciálne posily aktuálneho lídra prvej ligy. Dvadsaťtriročný rodák zo Zlína Martin Koutnik v minulosti pôsobil vo viacerých českých tímoch. V lanskej sezóne zaujal aj v drese Nových Zámkov, v ktorých hral celú sezónu. Nastúpil v 34 zápasoch, zaznamenal v nich dva góly (jeden proti michalovskej Dukle) a jedenásť asistencií. O rok mladší Výhonský sa po pôsobení v juniorkách Spišskej Novej Vsi a Banskej Bystrice vydal na skusy po severnej Európe. Najskôr jednu sezónu hrával v Nórsku (Nes IK a Kongsvinger), minulú zase strávil vo Švédsku (Grästorps IK). Pred sezónou uspel v kempe Tipsportligového Popradu, v ktorom odohral štrnásť zápasov, v ktorých zaknihoval jednu asistenciu.

Peter Brendza (zdroj HK Dukla, foto hokej.sk a pb.)

Grästorps IK


Uverejnené: 16.12.2016 11:16:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.