files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla sa potrápila s Trnavou

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 18. kola Budiš I. hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom HK Gladiators Trnava tesne 2:1 a natiahli svoju víťaznú sériu na tri zápasy a sériu, v ktorej bodovali na štrnásť zápasov. O góly michalovskej Dukly sa postarali Ľuboš Fajčák a najlepší strelec súťaže a jej naproduktívnejší hráč Radovan Cútt. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa na domácom ľade predstavia aj vo zvyšných dvoch kolách v tomto týždni. V piatok 4. novembra o 17.00 hod. privítajú o 17.00 Považskú Bystricu, no a v nedeľu 6. novembra v rovnakom čase v šlágri 20. kola Detvu.

Michalovskí hokejisti chceli potvrdiť dobré výkony zo súperových klzísk aj doma, no celkom sa im to v zápase s trnavskými „gladiátormi“ nepodarilo. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka si síce vypracovali rad dobrých streleckých možností, no na dva góly sa poriadne nadreli. Netešila hlavne kombinácia, ktorá im viackrát, hlavne počas presiloviek, viazla. Na druhej strane, potešil opäť výkon brankára Trenčana a takisto aj posledná fáza zápasu, v ktorej Michalovčania za nerozhodného stavu súpera drvili obrovským tlakom, až prišiel rozhodujúci gól najproduktívnejšieho hráča súťaže Radovana Cútta.

V stretnutí dvoch tímov z opačných pólov tabuľky, začal lepšie líder súťaže. Ten v prvých troch minútach svojho súpera doslova zavrel do jeho pásma neujala sa však ani jedna strela do brány. To mohli využiť hostia, ktorí zásluhou Ševčíka trafili z ojedinelého brejku žŕdku. V deviatej minúte michalovská prvá lajna opäť zavrela Trnavčanov do ich pásma, Gleb Lušnikov našiel krásnou prihrávkou pred bránou Fajčáka a ten doklepol puk za bezmocného Juríčeka – 1:0. Michalovčania sa dlho z vedenia netešili. V pätnástej minúte totiž Michalko expresne rýchlo, už po desiatich sekundách, využil presilovku a vyrovnal na 1:1. Vedenie mohol na domácu stranu strhnúť ihneď po inkasovanom góle Banovský, spomedzi kruhov ale pálil iba do dobre postaveného Juríčeka, a tak prvá tretina skončila remízou. Ani v druhej časti sa obraz hry nemenil. Naďalej mali navrch Michalovčania, no tí si nepotykali s koncovkou. Najväčšiu príležitosť v tejto časti si vypracovali Baláž so Slimákom, obaja však mierili iba do Juríčeka. Na druhej strane, v stopercentnej šanci vychytal Okoličányho Adam Trenčan. Tretia tretina mala rovnaký priebeh. Skóre sa stále nemenilo, hoci si domáci vypracovávali jednu šancu za druhou. Martin Juríček odolával až do 53. minúty, kedy ho po spolupráci s Balážom prekonal Radovan Cútt - 2:1. Hneď na to mohol poistiť michalovské vedenie Fajčák, v presilovke zblízka minul aj Slimák. To sa mohlo „vojakom“ vypomstiť, keďže ich hostia v 132 sekundovej power-play zatlačili do pásma, Trenčan už ale neinkasoval a Dukla tak zvíťazila tesne 2:1.  

HK Dukla Michalovce - HK Trnava 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Góly: 9. Fajčák (Lušnikov, Šterbák), 54. Cútt (Baláž, Hančák) - 15. Mihalko (Jurák, Schmidt)
Vylúčení: 4:4. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Kalina - Vall, Hric. Divákov: 700.
HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Poláček, Buraľ, Boboš - Lušnikov, Ščurko, Fajčák - Banovský, Cútt, Baláž - Kohutiar, Král, Drotár - Mesaroš, Verbický, Schnelly.
HK: Juríček - Mihalko, Reho, Keleši, Roth, Vojtas, Bohucký - Jurák, Schmidt, Okoličány - Beták, Hrbáčik, Mrava - Brzák, Ševčík, Lukačovič - Kamenický, Kratochvíla.



Uverejnené: 02.11.2016 19:53:35

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623