files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michal Sipľak v nominácii reprezentácie do 20 rokov

Tréner Pavel Hapal oznámil v týchto dňoch nomináciu slovenskej reprezentácie do 20 rokov (ročník narodenia 1996 a mladší) na blížiace sa prípravné zápasy v španielskej La Mange proti Nórsku (12. novembra o 14.00 hod.) a Írsku (15. novembra o 14.00 hod.). V jeho nominácii sa objavil aj stredný obranca MFK Zemplín Michalovce Michal Sipľak. My len dodajme, že pre slovenských mladíkov bude turnaj v Španielsku súčasťou prípravy na kontinentálny šampionát do 21 rokov, ktorý sa uskutoční v júni 2017 v Poľsku.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 20 rokov na prípravné zápasy proti Nórsku (12. novembra o 14.00 hod.) a Írsku (15. novembra o 14.00 hod.) v španielskej La Mange:
Brankári: Adam Jakubech (Spartak Trnava), Dominik Greif (Slovan Bratislava), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.)
Obrancovia: Denis Vavro, Dávid Hancko (obaja MŠK Žilina), Dominik Kružliak (MFK Ružomberok), Michal Sipľak (MFK Zemplín Michalovce), Martin Šulek (AS Trenčín), Juraj Chvátal (1. FC Slovácko/ČR)
Stredopoliari: Erik Jirka (Spartak Trnava), Miroslav Káčer, Nicolas Špalek (obaja MŠK Žilina), Marek Rigo (Slovan Bratislava), Andrej Fábry (FC Nitra), Filip Lesniak (Slovan Liberec/ČR), Lukáš Haraslín (Lechia Gdansk/Poľ.), László Bénes (Borussia Monchengladbach/Nem.), Lukáš Čmelík (FC Sion/Švaj.)
Útočníci: Róbert Polievka (DAC 1904 Dunajská Streda), Filip Balaj (FC Nitra), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov/Poľ.)

Náhradníci:
Brankár: Henrich Ravas (Derby County/Angl.)
Obrancovia: Denis Horník (Spartak Trnava), Adam Laczkó (Slovan Bratislava), Šimon Kupec (MFK Ružomberok), Matúš Kuník (FC Nitra)
Stredopoliari: Jakub Michlík, Rastislav Václavík (obaja MŠK Žilina), Lukáš Mihálik (Spartak Trnava), Adrián Kopičár (FK Senica)
Útočníci: Samuel Mráz (FK Senica), Daniel Bojda (FK Mladá Boleslav/ČR)

Realizačný tím: Tréner: Pavel Hapal, asistent trénera: Oto Brunegraf, tréner brankárov: Pavol Kamesch, kondičný tréner: Peter Boďo, lekár: Zsolt Fegyveres, fyzioterapeut: Martin Nozdrovický, masér: Juraj Ludik, kustód: Marek Košáň, technický vedúci: Jakub Kojnok.

Zdroj: sfz



Uverejnené: 01.11.2016 10:24:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.