files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Paráda! Dukla zvíťazila presvedčivo na Spiši

Hokejisti HK Dukla Michalovce bodovali aj v trinástom stretnutí v rade, keď v zápase 17. kola Budiš I. hokejovej ligy zvíťazili na ľade HK Spišská Nová Ves presvedčivo 5:2. Dva góly michalovskej Dukly zaznamenal Roman Kohutiar, po jednom pridali Marcel Baláž, Martin Dolgoš a Martin Drotár. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Ihnačák - Peter Tirpák, ktorí sú naďalej na prvej priečke v tabuľke, sa v najbližších troch zápasoch budúci týždeň predstavia na svojom ľade. Najskôr v stredu 2. novembra privítajú Trnavu, následne v piatok 4. novembra Považskú Bystricu, no a trojzápasový domáci trip zakončia v nedeľu 6. novembra šlágrom proti Detve (všetky zápasy sa začínajú od 17.00 hod.)

Na Spiši sa hral v prvej tretine útočný rýchly hokej, pri ktorom sa zapotili obaja golmani. Prvá desaťminútovka patrila domácim. Tých mohol najskôr poslať do vedenia Lesňák, potom počas presilovky Drozd, no a Trenčana sa nepodarilo prekonať ani Giľákovi, ktorý namieril zblízka iba do michalovského golmana. Po desiatich minútach sa už osmelili aj Michalovčania. Ako prvý sa snažil domácim podkúriť Ščurko, Riečický si ale s jeho strelou poradil. Spišskonovoveský brankár si následne poradil aj s nájazdom Marcela Baláža a odolal aj pri viac ako stosekundovej presilovke o dvoch hráčov. Viac ako minútu hrali presilovku o dvoch hráčov aj Spišiaci, no ani tí na začiatku druhej časti túto prevahu nevyužili. Keď už bol Trenčan prekonaný, zastúpil ho na bránkovej čiare Daniel Hančák. Michalovčania prečkali domáce presilovky a hneď na to udreli. Z brejkovej situácie sa presadil Roman Kohutiar - 0:1. Strelený gól dal hosťom krídla. Tí prečkali ďalšiu presilovku Spišiakov a v 32. minúte po presnom zásahu Marcela Baláža opäť udreli - 0:2. Keď v 35. minúte dal Martin Dolgoš počas presilovky už na 0:3, bolo jasné, že nakopnutí Michalovčania nekapitulujú ani na Spiši. Ich výbornú druhú časť zakončil štvrtým gólom Roman Kohutiar, ktorý opäť skóroval z rýchlej kontry. Ani na začiatku tretej tretiny sa michalovský gólostroj nezastavil. V 46. minúte totiž už na 5:0 zvýšil Martin Drotár, ktorý tak vyhnal Riečického z brány. Dvadsať sekúnd po Drotárovom góle prišla odpoveď Spišiakov, keď na 1:5 znížil Hamráček. Na ďalšom michalovskom víťazstve už nič nezmenila ani 58. minúta, kedy Klinga počas presilovky uzavrel skóre na 2:5.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 2:5 (0:0, 0:4, 2:1)
Góly: 46. Hamráček (Lesňák), 58. Klinga (Hamráček, Lesňák) pres/1 - 23. Kohutiar (Cútt, Baláž), 32. Baláž (Hančák, Banovský), 35. Dolgoš (Cútt, Baláž) pres/1, 39. Kohutiar (Poláček, Z. Král), 46. Drotár (Slimák).
Vylúčení: 6:7, navyše Lušnikov (Michalovce) 10. minút napadnutie hlavy a krku. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Kalina - Vall, Wolf. Divákov: 550.
HK: Riečický (46. D. Hudáček) - Brejka, Vantroba, Cvengroš, Trávniček, Všetečka, Osuský, Kyčák - Giľák, Vaic, Findura - Lesňák, Drozd, Hamráček - Ondov, Klinga, Ihnaťo - Tomečko, Štrauch, Zwick.
HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Poláček, Slimák, Boboš, Buraľ - Fajčák, Ščurko, Lušnikov - Banovský, Cútt, Baláž - Drotár, Král, Kohutiar.



Uverejnené: 28.10.2016 19:20:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.