files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce Michalom a Michaelám po novom

V predvečer sviatku všetkých Michalov a Michael, v stredu 28. septembra o 18.00 hod., sa v Chemkostav Aréne uskutoční už šiesty ročník podujatia Michalovce Michalom a Michaelám, ktoré organizuje mesto Michalovce. Tentoraz bude toto podujatie po novom. Po prvýkrát sa uskutoční v hale a nie na námestí, po prvýkrát bude na pozvánky.

Čaká vás vystúpenie Desmodu, jednej z najpopulárnejších slovenských kapiel, tešiť sa môžete aj na Michalovčanku Niku Karch a o zábavu sa postará skupina Drišľak. Celým podujatím vás bude sprevádzať jeden z oslávencov, Michal Hudák. Organizátori podujatia majú pripravené aj ďalšie prekvapenia. Vstupenky na podujatie si môžete v cene 13 a 15 eur zakúpiť v predajnej sieti Ticketportál, a samozrejme, Michalovia a Michaely majú vstup do Chemkostav arény zdarma! Stačí prísť s občianskym preukazom (deti s kartičkou poistenca), alebo si vyzdvihnúť voľnú vstupenku už teraz v Informačnej kancelárii Mestského úradu v Michalovciach.


Zlomia rekord?
Organizátori nezabúdajú ani na rekord, ktorý získali ešte v roku 2013, keď sa na námestí zišlo 413 nositeľov krstného mena, ktoré má spoločný základ slova ako metropola Zemplína. Rekord spred troch rokov chcú teraz Michalovčania prekonať. Pomôcť by im k tomu mali všetci Michalovia z blízkeho aj vzdialeného okolia, ktorí sú nositeľmi tohto mena a prídu na túto výbornú akciu. Samozrejme, rekord sa týka aj nositeľov mena ako Miquel, Mike či Michael. Podarí sa organizátorom zlomiť rekord? O tom všetkom sa môžete presvedčiť aj vy sami, keď príde v stredu 28. septembra do Chemkostav Arény!

Vstupenky a registrácia už prebieha
Registráciu spolu so vstupenkou si môžu všetci nositelia mena Michal, Michaela vyzdvihnúť v Mestskej Informačnej kancelárii. Vstupenky pre bežných návštevníkov sú v predaji v cene trinásť a pätnásť eur a zakúpiť si ich môžete v Mestskej informačnej kancelárii, Cestovnej kancelárii Bomex, Mestskom kultúrnom stredisku či v sieti Ticketportal.

Tlačová správa




Uverejnené: 13.09.2016 14:13:58 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.