files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s prvými bodmi, v Skalici vyhrala 4:2

Hokejisti HK Dukla Michalovce majú na svojom konte prvé body. V treťom kole Budiš prvej hokejovej ligy totiž zvíťazili na ľade HK Skalica 4:2. Dva góly zaknihoval Radovan Cútt, po jednom pridali Roman Kohutiar a Ivan Fedorko. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka teraz absolvujú päť zápasov na domácom ľade. V stredu 14. septembra privítajú v stretnutí štvrtého kola vo východoslovenskom derby Prešov, v nedeľu 18. septembra vo vloženom zápase nastúpia proti slovenskej dvadsiatke, v stredu 21. septembra privítajú Topoľčany, v piatok 23. septembra rezervu Martina, no a sériu domácich stretnutí uzavrú v stredu 28. septembra, kedy nastúpia proti Spišskej Novej Vsi.

Michalovská Dukla, ktorá v predchádzajúcich dvoch domácich zápasoch ťahala za kratší koniec a nezískali ani bod, nastúpila na Záhorí síce bez Ľubomíra Buraľa a Richarda Šechného, no s cieľom konečne zabodovať. Výrazný škrt cez stanovené plány prišiel už v 36. sekunde, keď sa gólovo presadil domáci Patrick Brodek. Našťastie, na jeho gól odpovedal rovnakou mincou v šestnástej minúte Roman Kohutiar a v druhej tretine poslal Duklu do vedenia Ivan Fedorko. V 45. minúte síce vyrovnal Romančík na 2:2, no o necelú minútu odpovedal Radovan Cútt, ktorý opäť poslal Michalovčanov do tesného vedenia. To mohli zverenci trénera Miroslava Ihnačáka stratiť v 53. minúte, kedy v rozpätí štyroch sekúnd putovali na trestnú lavicu Fajčák so Šterbákom a domáci tak mali dlhočíznu presilovku o dvoch hráčov. Tú nevyužili a šesť sekúnd pred koncom pečatil prvé tohtosezónne michalovské víťazstvo svojím druhým gólom v zápase Radovan Cútt.

HK Skalica - HK Dukla Michalovce 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Góly: 1. Brodek (Škápik), 45. Romančík - 16. Kohutiar (Král, Kubát), 29. Fedorko (Fajčák), 46. Cútt (Banovský, M. Baláž), 60. Cútt (Šterbák).
Vylúčení: 5:6. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Mĺkvy - Jurčiak, Tvrdoň. Divákov: 947.
HK: Romančík - Grman, Pavešič, Škápik, Horváth, Mikeska, Gula, Kukliš, Drahorád - Hluch, Vereš, Šúry - Dvonč, Brodek, Romančík - Halabrín, P. Kotzman - A. Kotzman, Ivičič, Janáč.  
HK DUKLA: Trenčan - Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Poláček, Boboš - Lušnikov, Ščurko, Fajčák - Banovský, Cútt, Baláž - Drotár, Král, Kohutiar - Mesaroš, Fedorko, Schnelly.



Uverejnené: 11.09.2016 19:29:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.