files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michatek tradične s otvorenými dverami

Firma Michatek, k.s., moderná strojárenská spoločnosť a člen skupiny Gronbach so sídlom v Nemecku, zorganizovala aj tento rok v rámci svojich sociálnych aktivít letnú slávnosť pre svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov.

Organizáciu malo tentoraz na starosti oddelenie kvality. Na podujatí mali zamestnanci možnosť predstaviť svojim rodinám a známym firmu, v ktorej pracujú. Ukázali im výrobné priestory firmy a používané pracovné postupy a technológie. Pri prehliadke dostali záujemcovia fundované odpovede na svoje otázky o vyrábaných produktoch, ktoré, žiaľ, v našich domácnostiach nie sú až tak často zastúpené, keďže až 95 % z nich putuje na export do celého sveta. V Michalovciach sa vyrábajú ohrevné zásuvky na udržiavanie teploty jedál, tanierov či šálok. Mimoriadne veľký záujem vyvolal nový produkt – vákuová zásuvka. Súčasťou výrobného programu sú aj ventilátorové kolieska či rámy kuchynských spotrebičov.

Podujatie sa nieslo v priateľskej a družnej atmosfére s bohatým občerstvením. Po otvorení večera a príhovore konateľa spoločnosti nechýbala v rámci prehliadky ani výstava ozdobných kovových predmetov vyrobených kreatívnymi zamestnancami firmy. Pre deti boli na spestrenie pripravené rôznorodé atrakcie. Zaujímavosťou boli tento rok požiarnici, sokoliari či šermiari. Zástupkyne Základnej umeleckej školy v Michalovciach zas inšpirovali deti k umeleckej tvorbe. Mnoho z návštevníkov tak odchádzalo s niektorým z ručne vytvorených modelov tašiek  či ozdôb.Zábava pokračovala pri živej hudbe do neskorých večerných hodín. Už teraz sa spoločne tešíme na ďalšie stretnutie v budúcom roku.

Tlačová správa



Uverejnené: 04.08.2016 09:37:26

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623