files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla už v domácich podmienkach, na ľad v závere týždňa

Hokejisti HK Dukla Michalovce majú za sebou dvojtýždňové kondičné sústredenie v Medzilaborciach. To si spestrili aj futbalovým zápasom proti tímu FK Borov. Účastník najvyššej okresnej súťaže v ňom zvíťazil hladko 8:2. Okrem toho sa Michalovčania venovali prevažne naberaniu kondície, na čo dozeralo prísne oko trénera Miroslava Ihnačáka.

„S dvojtýždňovým sústredením som spokojný. Nič nám v Medzilaborciach nechýbalo. Tréningy sme mali rozložené rovnomerne. Využívali sme tamojšie kopce na výbehy, ale aj posilňovňu či telocvičňu. Chlapci dostali poriadne zabrať, no to sa im v ťažkej sezóne vráti,“ skonštatoval tréner, ktorý sa do Michaloviec vrátil po skončení minulej sezóny už po štvrtýkrát. Ihnačák je známy svojimi tvrdými metódami. Musel v Medzilaborciach aj zvýšiť hlas? „Nebolo to potrebné,“ rozosmial sa popradský rodák žijúci v Košiciach a následne pokračoval. „Každý hokejista by si mal byť vedomý, že z letnej prípravy bude čerpať celú sezónu. Zrejme preto chlapci k tomu pristúpili tak, ako mali. Som veľmi rád, že sme toto kondičné sústredenie mohli absolvovať a vedeniu klubu sa za to chcem poďakovať,“ vrátil sa ešte Ihnačák k sústredeniu na severe Zemplína.

Miroslav Ihnačák je so sústredením v Medzilaborciach spokojný

Po dvoch týždňoch sa "vojaci" presunuli do Michaloviec, kde sa budú pripravovať v domácich podmienkach. „V prvých dňoch ešte budeme trénovať vonku. Budeme využívať areál zimného štadióna, posilňovňu a takisto aj tartanovú dráhu na ZŠ Komenského. V závere týždňa by sme už mali ísť na ľad,“ uviedol Miroslav Ihnačák k nasledujúcim dňom. A teraz k otázke, na ktorú sú fanúšikovia zvedaví najviac. Ako je to so zložením kádra? „Momentálne pracujeme na jeho doplnení. Máme celkom dobre poriešený brankársky post, ako aj obranu. Topánka nás tlačí v útoku, kde sa potrebujeme posilniť. Trénujú s nami aj viacerí juniori, takže je nás relatívne dosť, no chýba nám kvalita a skúsenosť. Určite teda ešte pohyb v kádri nastane,“ presvedčivo poznamenal tréner michalovskej Dukly. Podľa našich informácii by sa ľady mohli pohnúť v najbližších dňoch. Vedenie klubu má totiž na lane viacerých hráčov, na skúšku by mala prísť aj trojica hokejistov zo zahraničia. Okrem hráčskeho kádra je momentálne v riešení aj otázka Ihnačákovho asistenta.   

Program prípravných zápasov
Utorok 9. augusta: Spišská Nová Ves - Michalovce.
Piatok 12. augusta: Michalovce - Prešov (17.00 hod.).
Utorok 16. augusta: Michalovce - Spišská Nová Ves (17.00 hod.).
Utorok 23. augusta: Debrecín (Maď. I.) - Michalovce.
Piatok 26. augusta: Michalovce - Trebišov (17.00 hod.)
Pondelok 29. august: Miškolc (Maď. I.) - Michalovce.
Utorok 30. augusta: Prešov - Michalovce.
Piatok 2. septembra: Michalovce - Debrecín (Maď. I.) (17.00 hod.).
Streda 7. septembra: Prvé kolo súťaže (vyžrebovanie vám prinesieme neskôr).

Peter Brendza



Uverejnené: 01.08.2016 20:17:17 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.