files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v generálke s Kisvardou 0:0

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v generálke na nastávajúca sezónu s účastníkom druhej najvyššej maďarskej ligy FC Kisvarda 0:0. Zverenci trénera Antona Šoltisa budú najbližšie v hre už v majstrovskom zápase, keď v sobotu 16. júla privítajú na svojom štadióne o 19.00 hod. aktuálneho majstra a držiteľa Slovenského pohára FK AS Trenčín.

V prvom polčase boli aktívnejší domáci futbalisti, ktorí však nedokázali svoju prevahu pretaviť v strelené góly. Šance na to určite mali. V dvanástej minúte prišla v strede poľa rýchla kombinácia, po ktorej sa až k brankárovi Ivancsicsovi dostal Martin Bednár, ktorý však mieril iba do maďarského golmana. O tri minúty neskôr sa lopta na hranici šestnástky dostala k Martinovi Koscelníkovi, jeho strela ale minula bránu súpera. Michalovčania sa v 23. minúte už tešili z gólu, hlavičku Vernona ale brankár Ivancscis chytil pred bránkovou čiarou a následne Hamuľak pálil nad. Vzápätí sa ku koncovke spoza šestnástky dostal Jakub Grič, ani on však loptu neumiestnil medzi tri žrde. Trest mohol prísť na druhej strane v 35. minúte, kedy Támaš Cseri strieľal z priameho kopu a Patrik Macej jeho dobre umiestnený projektil vytlačil na rohový kop. V druhom polčase už ofenzívna aktivita domácich mierne opadla. Prvú väčšiu gólovú šancu si vypracovali až v 60. minúte, Milan Šimčák ale opäť mieril nad. Trest mohol prísť krátko na to na druhej strane, keď sa striedajúci golman Matúš Kira ani nestihol zorientovať v bráne a už musel hasiť nebezpečenstvo pred striedajúcim Jomom Lékaiom. No a keď sa neujali ani koncovky Stanislava Danka a striedajúceho Jozefa Šimona Turíka, zápas skončil bezgólovou remízou.

MFK Zemplín Michalovce - FC Kisvarda 0:0

MFK Zemplín: Macej (65. Kira) - Perez, Sedlák, Vernon (81. Qose), Šimčák - Grič - Kunca, Bednár (60. Leško), Danko, Koscelník (68. Mensah) - Hamuľak (76. Turík)



Uverejnené: 09.07.2016 20:26:13
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.