files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa má prvú posilu - je ňou Chorvátka Schusterová

Aktuálny slovenský ženský hádzanársky majster Iuventa Michalovce má prvú posilu pre sezónu 2016/2017. Je ňou čochvíľa 27-ročná chorvátska stredná spojka Slavica Schuster.

Prvou posilou Iuventy pre sezónu 2016/2017 je čochvíľa 27-ročná Slavica Schusterová

Táto odchovankyňa Podravky Koprivnica, ktorá sa s klubom zo Zemplína dohodla na dvojročnom kontrakte, naposledy pôsobila v slovinskom tíme ŽRK Minotest Ajdovščina. Tomu ako ústredná postava dopomohla v lanskej sezóne k historickému bronzu v najvyššej súťaži, ako aj finálovej účasti v Slovinskom pohári. O príchode sympatickej Chorvátky referuje oficiálna stránka Iuventy Michalovce. „Prestúpila som sem aj kvôli tomu, že ide o novú skúsenosť v mojom živote. Všimla som si, že klub má pravidelne smelé ambície, čo ma veľmi zaujalo, keďže aj ja mám veľmi veľké ciele. Zároveň som vždy chcela zahrať si v Lige majstrov a teraz sa môj sen stane skutočnosťou,“  citovala novú posilu stránka Iuventy Michalovce. „O klube som predtým veľa počula a taktiež som na internete videla niekoľko aktuálnych zápasov. Čo sa týka mojich cieľov, rada by som klubu pomohla k triumfom vo všetkých súťažiach, ako sa mu to podarilo v ostatných troch sezónach. A taktiež by ma veľmi potešilo, keby sme uspeli v kvalifikácii Ligy majstrov. Verím, že budem dôležitou súčasťou družstva,“ dodala pre klubový web Schusterová.

Spojkový rad Iuventy by mala vystužiť aj Mária Olšovská, ktorú úspešné hosťovanie vo Veselí nad Moravou katapultovalo do slovenskej reprezentácie

Radosť neskrýval ani tréner František Urban. "Ide o kvalitnú hráčku, s ktorou som veľa komunikoval, ale aj videl množstvo jej zápasov. Nepochybujem o tom, že bude pre nás vhodnou posilou,“ uviedol František Urban, ktorý bude mať opäť silný spojkový rad. Po dlhodobom zranení sa mu totiž vracia reprezentantka Slovenska Marianna Rebičová, no a hosťovanie vo Veselí nad Moravou sa skončilo ďalšej reprezentačnej spojke Márii Olšovskej. „Ešte pracujeme na príchode jednej údernej spojky," dodal k možným príchodom na klubovom webe František Urban.

Peter Brendza a iuventa michalovce



Uverejnené: 14.06.2016 16:47:26 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.