files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slovenskí hádzanári v príprave - Foto

Po hádzanárkach Slovenska michalovskú Chemostav arénu na prípravu využívajú aj muži. Pod vedením trénera Martina Liptáka začali slovenskí reprezentanti v Michalovciach týždenné sústredenie, ktoré vyvrcholí prípravným dvojzápasom so Švajčiarskom (sobota a nedeľa 11. a 12. jún zakaždým o 16.00 hod.).

Tréner Martin Lipták bude mať v Michalovciach k dispozícii sedemnásť hráčov

Slováci sa v Michalovciach zišli v okyptenom zložení. Chýbajú viacerí ťahúni, ako Martin Stráňovský, Tomáš Urban, Patrik Hruščák či Csaba Szucs. Na poslednú chvíľu vypadli aj ďalšie dve spojky z majstrovského Tatrana Prešov - Lukáš Urban a Oliver Rábek.

Mužskú reprezentáciu bez Richarda Štochla by sme si v Michalovciach vedeli predstaviť len ťažko

Na druhej strane má tréner Martin Lipták k dispozícii ďalšie reprezentačné stálice. Nechýba kridelník Radoslav Antl, najlepší hráč Slovenska za rok 2015 Ľubomír Ďuriš a ani odchovanec michalovskej hádzanej, brankár Richard Štochl, ktorý naposledy chytal za HK Agro Topoľčany. 

Nechýba ani najlepší hádzanár za rok 2015 Ľubomír Ďuriš

Dodatočne dostal pozvánku spomedzi náhradníkov bývalý hráč HC winLand Michalovce Michal Holdoš z HC Sporta Hlohovec. Kouč Lipták bude pracovať so 17-členným kádrom. Z neho mu zatiaľ chýba krídelník nemeckého TuS Ferndorf Miroslav Volentics, ktorému sa posunul presun na Slovensko a k reprezentačným spoluhráčom sa pridá už čoskoro. Slováci majú od pondelka naplánované dvojfázové tréningy s výnimkou piatka. Súčasťou programu sústredenia bude návšteva Špeciálnej základnej školy pre žiakov s autizmom v Michalovciach

Nominácia mužskej reprezentácie na dvojzápas so Švajčiarskom
Brankári: Teodor Paul (Balmazújvárosi KK/Maď.), Richard Štochl (HK Agro Topoľčany)    
Pivoti: Peter Dudáš (Alpla HC Hard/Rak.), Martin Mazák (Grundfos Tatabánya KC/Maď.), Andrej Petro (Eger SBS Eszterházy SZSE/Maď.), Marek Páleš (HKM Šaľa)
Krídla: Miroslav Volentics (TuS Ferndorf/Nem.), Radoslav Antl (Eger SBS Eszterházy SZSE/Maď.), Maroš Baláž (Amasya Tasova/Tur.), Martin Briatka (HC Sporta Hlohovec)    
Spojky: Jakub Mikita (Csurgói KK/Maď.), Dominik Krok (Tatran Prešov), Ľubomír Ďuriš, Vladimír Guzy, Michal Holdoš (všetci HC Sporta Hlohovec), Marek Hlinka, Pavol Polakovič (obaja HK Agro Topoľčany)

Peter Brendza



Uverejnené: 06.06.2016 21:01:16

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623