files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kapitánka na istý čas opúšťa loď, čakajú ju najkrajšie povinnosti

To, o čom sa šepkalo v Chemkostav aréne už počas prvých dvoch finálových zápasoch medzi Iuventou Michalovce a HK Slovan Duslo Šaľa, sa stalo skutočnosťou. Kapitánka michalovskej Iuventy a slovenská reprezentantka Tatiana Fiľková - Trehubová si na istý čas od hádzanej oddýchne, keďže je tehotná. Naturalizovaná Slovenka ešte pomohla svojmu tímu k deviatemu majstrovskému titulu aspoň morálnou podporou na lavičke a realizáciou pokutových hodov. Teraz ju už čakajú najkrajšie povinnosti.

 

 Tatiana Fiľková - Trehubová spolu s manželom Lukášom čakajú prírastok do rodiny

Michalovská Iuventa cestovala v závere minulého týždňa do Šale s cieľom vrátiť Duslu domácu prehru z druhého zápasu a získať ešte niečo na viac. To sa jej aj podarilo. Po suverénnych deväťgólových víťazstvách 31:22 a 32:23 si vybojovali jej hráčky šiesty majstrovský titul v rade a vyrovnali ním deväť titulov práve tímu, ktorý vo finále pokorili. „Veľmi sa tešíme. Určite je krásne oslavovať titul doma, no čaro to má aj v Šali (mimochodom Iuventa sa v tomto meste z titulu tešila už po siedmykrát). Po tom nevydarenom domácom zápase sme všetkým ukázali, že pohár je v správnych rukách,“ presvedčivo poznamenala kapitánka Iuventy Michalovce Tatiana Fiľková - Trehubová.

Vo finálových zápasoch bola Fiľková - Trehubová akurát realizátorkou pokutových hodov

Kapitánka teraz na nejaký čas opustí loď. Dvadsaťsedemročná, aktuálne tretia najlepšia strelkyňa WHIL má pred sebou najkrajšie povinnosti. So svojím manželom Lukášom čakajú prírastok do rodiny. „Zápasy so Šaľou boli pre mňa na nejaký čas poslednými. Som tehotná, takže ma čaká dlhšia pauza. Som veľmi rada, že som sa mohla nateraz rozlúčiť s majstrovským titulom a obhajobou triple,“ podotkla Fiľková – Trehubová, ktorá tvrdí, že sa do tímu určite vráti. „Verím, že to bude v najskoršom možnom čase.“

Peter Brendza



Uverejnené: 23.05.2016 18:22:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.