files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zemplínčania po odvážnom výkone s bodom, mohli byť aj tri

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce ukázali na ihrisku súpera konečne aj lepšiu tvár. Po štyroch zápasoch bez streleného gólu a prakticky aj bez strely na bránu, totiž v stretnutí 29. kola Fortuna ligy zanechali v Ružomberku výborný dojem a len vinou nešťastnej koncovky sa vo výbornom zápase netešili z cenných troch bodov. Napokon však aj bezgólová remíza ide do sveta, keďže bod zo súperovho ihriska môže mať v konečnom účtovaní cenu zlata.

Podľa trénera Stanislava Grigu mohli pod Čebraťom vyhrať domáci aj hostia

Na slabú efektivitu až na zbabelosť sa po minulých zápasoch vonku sťažoval tréner MFK Zemplín Stanislav Griga. Zápas v Ružomberku však dal na to zabudnúť, keďže Michalovčania si vypracovali viac gólových šancí ako domáci. „Čo sa týka výkonu, s tým bola spokojnosť. Takto sa bojuje o záchranu. Hrali sme organizovane a disciplinovane vzadu, vpredu to už konečne bol odvážny výkon. Mali sme dostatok šancí, bohužiaľ, naša jarná choroba ich premieňanie sa opäť prejavila. Nedali sme gól z viacerých vyložených šancí a aj preto skončil zápas 0:0,“ uviedol na margo duelu pod Čebraťom Stanislav Griga.

Najväčšiu šancu v zápase spálil krátko pred koncom Martin Jakubko

Aj keď Michalovčania mali viac gólových šancí, tú najväčšiu si vypracoval domáci kanonier Martin Jakubko. Pri jeho „gólovke“ sa však v parádnom svetle prezentoval Marián Kelemen. Bolo to opäť v čase, kedy Michalovčania inkasujú najviac, teda pred koncom zápasu... „Opäť sa prejavili naše kritické minúty okolo konca zápasu. Určite mi pri šanci Jakubka nebolo všetko jedno. Keby sme znova prehrali po góle zo záveru zápasu, zrejme by to bolo pre chlapcov psychicky ešte ťažšie. Z tohto pohľadu by sa dalo povedať, že Marián Kelemen nám vychytal potrebný bod. Zápas mohol skončiť našim víťazstvom, ale kľudne mohol vyhrať aj súper,“ vrátil sa ešte k duelu v Ružomberku Stanislav Griga.


Gruzínsky stopér Akaki Khubutia...

... ako aj srbsky dispečer hry Nikola Lukič hlásia návrat po zraneniach

 Už aj s Lukičom a Khubutiom

Michalovský lodivod sa v jarnej časti musí vysporiadať aj s viacerými zraneniami. K dlhodobým maródom Martinovi Regálimu a Jozefovi Šimonovi Turíkovi sa v poslednom čase pridali aj Lukáš Tóth, a takisto aj trojica legionárov. Zatiaľ, čo grécky stredopoliar Kyriakos Savvidis po zlomenine nohy už odišiel domov, gruzínsky stopér Akaki Khubutia a srbský dispečer hry Nikola Lukič sa pomaly dávajú do poriadku a v ťažkom závere sezóny zrejme už budú k dispozícii. „Ich zdravotný stav sa lepší. Lukič už tento týždeň trénoval individuálne a od pondelka by mal zaberať naplno. Podobná situácia je aj s Khubutiom, ktorý sa takisto vystrábil zo zranenia. V ďalšom zápase proti Senici by nám teda už mohli pomôcť,“ poznamenal k aktuálnej situácii v kádri tréner MFK Zemplín Michalovce.

Peter Brendza



Uverejnené: 24.04.2016 14:22:31 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.