files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Matka okradla vlastnú dcéru !

Ani tento týždeň v kriminalite nezaostal za ostatnými. Krádeže, vlámania, no aj prepad a neoprávnené použitie platobnej karty. Na hranici s Ukrajinou bolo tiež rušno, keď zadržali niekoľkých migrantov.


Krádeže vlámaním a vypátranie páchateľov

V noci z piatku na sobotu sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do bytu na Okružnej ulici v Michalovciach a odcudzil notebook, hraciu konzolu Playstation 3,  desať hier a  šperky zo žltého kovu. Majiteľovi vznikla škoda 6.000,-€. 

V dobe od 30.04. do 10.05.2010 neznámy páchateľ prekonal uzamykací systém zámku na dverách polyfunkčnej budovy na Kuzmányho ulici v Michalovciach, následne vyšiel na prvé poschodie a  z bytu  odcudzil šperky zo žltého kovu. Majiteľovi spôsobil škodu 3.912,- €.

Neoprávnené vyrobenie a používanie elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty 

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty obvinili 55-ročnú Boženu  z Michaloviec. Táto v dobe od 10.07. do 22.08.2008, resp. od 21.09. do 03.11.2009  bankomatovou kartou  vykonala z účtu svojej 21-ročnej dcéry celkom 30 neoprávnených výberov z bankomatov, čím jej spôsobila škodu 2.245,-€.

Lúpeže, obvinenie

Michalovský policajný vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže obvinil 17-ročného Patrika a 18-ročného Jaroslava (obidvaja z obce Bracovce), ktorí v nedeľu (9.5.2010) okolo 01,30 hod. na chodníku pred rodinným domom v obci Bracovce (okr. Michalovce) pristúpili zozadu k 39-ročnému mužovi z uvedenej obci. Mužovi chytili hlavu a zatlačili k zemi, následkom čoho spadol do priekopy s vodou, tam mu vykrútili ruky a z vrecka mu ukradli mobilný telefón a finančnú hotovosť 20,-€. Poškodenému mužovi vznikla škoda 200,-€, bez zranenia. Obvinení sú stíhaní na slobode. Za tento skutok obvineným hrozí až osemročné väzenie (mladistvému sa trestná sadzba znižuje na polovicu).  

Vypátranie páchateľa krádeže

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 44-ročného Petra B. z Michaloviec, ktorý sa koncom apríla tohto roku na Lastomírskej ulici v Michalovciach vlámal do plechového hangáru michalovskej firmy, odkiaľ ukradol zváracie káble s príslušenstvom na zváracie prístroje, prívodné káble a hliníkový rebrík. Firme z Michaloviec spôsobil celkovú škodu 1270,-€.


Zadržaní migranti

Dňa 12.5.2010 zadržali policajti Oddelenia hraničnej kontroly Policajného zboru (ďalej OHK PZ) Ubľa, OHK PZ Vyšné Nemecké a OHK PZ Veľké Slemence  v pôsobnosti Riaditeľstva hraničnej polície v Sobranciach 7 cudzincov: 3 štátnych príslušníkov Somálska, 1 štátneho príslušníka Pakistanu a 2 Čečencov. V ranných hodinách dňa 13.5.2010 1 štátneho príslušníka Ukrajiny. Všetci zadržaní cudzinci sú v dobrom zdravotnom stave.

                   Veronika Kmecová

 



Uverejnené: 18.05.2010 11:47:27 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.