files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla v poslednom domácom zápase roka hostí Detvu

Záver roka už tradične prináša aj boje na hokejových klziskách. Tak tomu bude aj v prvej hokejovej lige, v ktorej sú na pondelok 28. januára naplánované zápasy kompletného 31. kolo. Hokejistov HK Dukla Michalovce, ktorí sú momentálne s minimálnou stratou na prvú štvorku na šiestom mieste, v tomto kole čaká nesmierne dôležitý duel, v ktorom v tradičnom čase o 17.00 hod. privítajú posledného víťaza prvej ligy HC 07 Detva a v prípade úspechu už budú mať umiestnenie v prvej štvorke na dosah.

Zverenci trénera Petra Tirpáka v poslednom predvianočnom zápase prehrali na ľade ambiciózneho nováčika HC Mikron Nové Zámky 4:5 po predĺžení. Síce tak utrpeli s týmto súperom prvú tohtosezónnu prehru, no na druhej strane je bod z ľadu tímu atakujúceho druhú priečku v tabuľke dobrý. Čo chýbalo vojakom, aby si tých bodov priniesli zo západu Slovenska viac? „Vydržať necelých tridsať sekúnd predĺženia a potom sa sústrediť na samostatné nájazdy, v ktorých sme si verili,“ rozhovoril sa center Patrik Huňady. Ten vo svojej odpovedi zjavne narážal na inkasovaný gól Erika Čaládiho z predĺženia, ktorý padol dvadsaťšesť sekúnd pred koncom extra času. „Treba podotknúť, že domáci boli mierne lepším tímom, no aj my sme kvalitnou hrou prispeli k výbornému zápasu. Dvakrát sme sa dvoma gólmi v rade do neho vrátili, na 4:4 sme vyrovnali krátko pred koncom. V predĺžení sme teda mohli byť na koni. Získali sme cenný bod. Mohli sme síce aj viac, no žiaľ, nepodarilo sa nám tam vyhrať. V predĺžení sme hrali takticky na samostatné nájazdy, no k tým napokon nedošlo,“ pokračoval v hodnotení zápasu Patrik Huňady.

Michalovčania absolvovali náročný duel proti súperovi z horného poschodia tabuľky krátko pred vianočnými sviatkami a podobne ťažký zápas ich čaká aj hneď po nich. V pondelok 28. decembra totiž vo svojom poslednom tohtoročnom domácom stretnutí privítajú v tradičnom čase od 17.00 hod. posledného víťaza prvej ligy HC 07 Detva, ktorý vedie ich bývalý dvojnásobný kormidelník Miroslav Ihnačák. „Čaká nás veľmi ťažký zápas. Na Detvu platí zodpovedná hra, od prvej do poslednej minúty. Víťazný káder sa im príliš nezmenil, sú tam prakticky všetci hráči, ktorí sa pričinili o minulosezónny úspech. Dôležité je, aby sme sa nenechali vyprovokovať ich hrou, pretože oni niekedy hrajú na hranici tvrdosti. Pozor si musíme dať na všetkých hráčov, aj na ich zahraničnú päťku, ktorá je kvalitná,“ skonštatoval na margo pondelkového súpera Patrik Huňady.

Peter Brendza



Uverejnené: 26.12.2015 18:31:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.