files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rozbehnutí Michalovčania privítajú v súboji Dukiel senickú

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa po novembrovej reprezentačnej prestávke parádne rozbehli. Hneď po nej síce prehrali v Spišskej Novej Vsi (3:5), no následne prišlo ich päť víťazstiev v rade, keď počas tejto série získali aj skalpy troch tímov, ktoré momentálne okupujú prvú štvorku tabuľky. Doma zdolali Nové Zámky, zvíťazili v Detve a naposledy získali na tretí pokus aj skalp Liptovského Mikuláša, kde vyhrali hladko 5:2.

Michalovčania v stredu síce cestovali k súperovi, s ktorým dvakrát v sezóne ťahali za kratší koniec, no na druhej strane im viala do plachiet štvorzápasová víťazná séria z predchádzajúcich kôl. „Verili sme si, že tam uspieť môžeme. Prvá tretina nám príliš nevyšla a nebyť brankára Okoličányho, ktorý nás viackrát podržal, mohlo byť po jej skončení o víťazovi rozhodnuté. Výborne na nás vybehli, napádali nás, s čím sme mali problémy. Od druhej tretiny sme vyrovnali hru a náš výkon smerom ku koncu zápasu gradoval,“ uviedol na margo stretnutia v Liptovskom Mikuláši útočník HK Dukla Michalovce Peter Klouda, ktorý v ňom zaznamenal jeden gól a jednu asistenciu.

Michalovčania sa tak naďalej vezú na víťaznej vlne, keď zaznamenali piate víťazstvo v rade. „Možno máme teraz viac šťastia, ako v predošlých dueloch. Napríklad doma s Detvou alebo Bardejovom sme mali takisto zápasy dobre rozohraté, no chýbalo nám aj šťastie. Teraz sa to otočilo v náš prospech. Možno je to aj tým, že momentálne sme v pohode. Víťazstvá nám pomohli aj v posune v tabuľke a ja verím, že sa na víťaznej vlne udržíme čo najdlhšie,“ pokračoval center elitného michalovského útoku.

Musia na nich vybehnúť

Hokejisti michalovskej Dukly budú môcť svoju víťaznú sériu natiahnúť v piatok, keď doma tradične od 17.00 hod. privítajú celok HC Dukla Senica. Keďže Seničanov dvakrát v tejto sezóne zdolali (doma 7:2, vonku 4:3), v súboji Dukiel budú favoritmi. Klouda aj tak dvíha varovný prst. „Je to nepríjemný súper, na ktorého sa musíme dobre pripraviť. Našou výhodou by malo byť to, že budú mať za sebou dlhú cestu. Aj preto musíme na nich od začiatku vybehnúť a streliť hneď v úvode niekoľko gólov. Keď sa tak stane, budeme mať pohodovejší zápas,“ dodal na záver Peter Klouda.

Peter Brendza



Uverejnené: 03.12.2015 15:46:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.