files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slovakia Trend - široký výber

Pri vstupe do mesta Sobrance v smere od Michaloviec vyrástol v priebehu niekoľkých mesiacov nový, moderný  komplex budov, ktoré patria spoločnosti Slovakia Trend, s.r.o.. Jeho súčasťou je aj nová predajňa pre záhradkárov, maliarov, poľnohospodárov aj stavbárov. Porozprávali sme sa s majiteľkou spoločnosti, pani Emíliou Žeňuchovou, aby sme pre vás - našich čitateľov, zistili viac.


Čo Vás viedlo k otvoreniu novej predajne?

Firma Slovakia Trend s.r.o. je na trhu od roku 1992. Za takmer dvadsať rokov si získala prioritné postavenie na slovenskom trhu. Keďže doteraz sme slúžili iba ako veľkosklad, po presťahovaní do nových moderných priestorov sme zriadili aj malopredajňu pre našich drobnoodberateľov, ktorých sme predtým nemohli uspokojiť.

Aké druhy tovarov v nej zákazníci môžu nájsť?

Do pozornosti by som chcela dať široký výber pletív,  pogumovaných ako i pozinkovaných, ostatných drôtov, stĺpiky rôznych výšok, textílie, tieniace tkaniny, komposter, KUKA nádoby plastové a kovové barelové nádoby, maltovníky, upratovacie súpravy, metly, handry mycie, štetce, valčeky, odpadkové koše, žehliace dosky, kvetináč, sporáky, rošty, kom. rúry, dvierka, kotlíky, komínové kefy, paráky, krmidlá pre hydinu, napájačky, predĺžovacie káble, fúriky, vozíky, hliníkové aj drevené rebríky, postrekovače, miešačky, vodný záhradný program, ochranné prostriedky, pracovná obuv, pílky, sekery, nožnice záhradné, tool boxy, rôzne veľkosti skrutiek, visiacich zámkov, kotúče, násady, motyky, rýle, lopaty, kosy, hrable, kosačky, vŕtačky, čerpadlá, zváračky, špachtle, naberačky, hladidlá, miešadlá, skrutkovače, pilníky, rezačky, dlažby.

Skutočne bohatý výber, keby ste chceli menovať ďalej, určite by nám nestačili ani ďalšie dve strany našich novín :) 

No, tých tovarov je veľké množstvo aj preto, že predajňa je určená pre širokú škálu spotrebiteľov ako sú: záhradkári, maliari, stavbári, poľnohospodári, drobnochovatelia, vinohradníci, domáci majstri, ale je tu aj kútik pre gazdinky.

Čo Vaša cenová politika?

Zákazníkom ponúkame exkluzívne ceny, keďže vyvážame do 12 okolitých štátov ako je Česko, Maďarsko, Chorvátsko, Poľsko, Slovinsko, Rumunsko, Bulharsko, Čierna Hora, Ukrajina atď. Máme u výrobcov výrazne množstevné zľavy, ktoré prenášame do cien pre našich zákazníkov. Nemenej dôležitý je pre našu firmu náš slovenský trh. Zásobujeme 930 predajní, kde máme pravidelné týždenné rozvozy. Medzi našich klientov patria aj renomované firmy ako Chemstroj Strážske, Slovenské elektrárne, Bukóza, Železiarne Podbrezová a  mnoho ďalších. V novootvorenej predajni vám ponúkame tovar v cenách aké na slovenskom trhu nenájdete. Do budúcnosti sa chystáme robiť akcie na vybrané druhy tovarov (podľa sezóny. Novinkou je predaj druhotriedneho tovaru za zľavnené ceny do vypredania zásob.

Ako to je u Vás so záručným a pozáručným servisom?

Naša firma má aj svoju značku, podľa čoho môžete rozpoznať náš tovar. Vieme zaručiť servis, aj pozáručný servis na náš tovar, promptne vybavujeme aj prípadné reklamácie. V našej predajni máme skúsený personál, ktorý sa bude snažiť odpovedať na vaše otázky týkajúce sa použitia našich výrobkov, ich kvality, prípadne vám poradia v otázkach náhradných dielov a iného.
                                                     (eh)



Uverejnené: 07.05.2010 10:08:24 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.