files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V jesennej domácej rozlúčke chcú bodovať

Ani sme sa nenazdali a michalovskí futbalisti majú pred sebou posledný domáci zápas jesennej časti. Fortunaligový nováčik v ňom privíta stabilného prvoligistu MFK Ružomberok, v ktorého rade pôsobí niekoľko zaujímavých hráčov. „Pod Čebraťom“ dosiahli „šturmovci“ cennú remízu 2:2 a po bodoch poškuľujú aj v domácom dueli, ktorý sa odohrá v sobotu 28. novembra o 17.00 hod.   

Prehra s Myjavou stále mrzí

Michalovskí futbalisti sa po októbrovej reprezentačnej pauze parádne rozbehli. Hneď po nej síce nešťastne vypadli zo Slovnaft Cupu, keď prehrali v Rohožníku po remíze 1:1 na strely zo značky pokutových kopov, no následne v lige tri zápasy v rade neprehrali a dosiahli v nich sedem bodov, čo bol rovnaký počet, ako v predchádzajúcich dvanástich zápasoch. A mohli dokonca aj viac, nebyť nešťastného záveru domáceho duelu s Myjavou, v ktorom držali v rukách tri body, keď 82 minút viedli, no nakoniec nezískali ani bod a prehrali gólmi z 85. a 87. minúty 1:2. V minulom kole zase prišla ďalšia prehra, tentoraz v Dunajskej Strede (1:3). „Zastavenie našej série bez prehry určite súviselo aj so súpermi, s ktorými sme sa stretli. Myjava a Dunajská Streda totiž majú kvalitné tímy. Na druhej strane, hlavne s Myjavou sme mali bodovať. V tomto zápase sme nezvládli záver, čo sa nám stalo už častejšie. Táto prehra nás stále mrzí. Bol to totiž domáci zápas, v ktorom sme mali bodovať. Keď prinesiete body z vonku, to je iba plus, no domáca strata hlavne po takom priebehu veľmi mrzí. Vtedy sa nám nepodaril záver zápasu, v Dunajskej Strede zase úvod. Rýchlo sme prehrávali 0:2 a na ihrisku takého súpera ako je Dunajská Streda sa výsledok otáča veľmi ťažko,“ uviedol na margo posledných dvoch zápasoch ofenzívny stredopoliar alebo útočník MFK Zemplín Michalovce Dominik Kunca, ktorý svojim druhým tohtosezónnym gólom korigoval na Gemeri na konečných 1:3 v neprospech svojho tímu.

Súper silný hlavne v ofenzíve

Michalovčania budú mať šancu odčiniť domácu prehru s Myjavou vo svojom poslednom jesennom vystúpení na domácom ihrisku, v ktorom v sobotu o 17.00 hod. privítajú MFK Ružomberok. Na jeho pôde v prvom meraní síl remizovali 2:2, keď o víťazstvo prišli až v samom závere a na body si veria aj vo svojej jesennej domácej derniére. „Ide o nepríjemného súpera, ktorý má silu hlavne v ofenzíve. Je tam slovenský reprezentant Martin Jakubko alebo Miloš Lačný, takže ofenzívny potenciál v tomto tíme určite je a my si na to musíme dať pozor. V Ružomberku sme podali jeden z našich najlepších výkonov vonku. Určite chceme po dvoch prehrách zabodovať a najlepšie by bolo naplno. Chceme sa totiž s našimi divákmi rozlúčiť víťazstvom a pokúsime sa odčiniť posledné dve prehry. Diváci boli celú jeseň fantastickí. V hojnom počte chodili na zápasy a teraz im to chceme vrátiť dobrým výkonom a víťazstvom. Verím, že sa nám to podarí,“ uzavrel debatu Dominik Kunca.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.11.2015 15:55:57 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.