files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

American Divas - čokoládové krásky so zamatovými hlasmi v metropole Zemplína

S významnými koncertmi sa v Michalovciach pokračuje aj po októbrovom predstavení Karla Gotta. Tesne pred vianočnými sviatkami, konkrétne v nedeľu 20. decembra od 18.00 hod., v metropole Zemplína vystúpi zoskupenie American Divas, ktoré zaspieva v Chemkostav aréne najväčšie svetové hity od spevákov ako Whitney Houstone, Louis Armstrong, Freddi Mercury, Leonard Cohen, Michael Jackson, Joe Cocker, kapely Kool and The Gang a mnohých iných. Metropola Zemplína sa teda má opäť na čo tešiť...

Trio American Divas tvorí Holanďanka s juhoamerickými koreňmi Natascha Wright, rodáčka z amerického Texasu Dellenor Miles a Esther Stevens pôvodom z Trinidadu v Karibiku. Vďaka svojmu nadaniu, temperamentu, ale najmä absolútnemu speváckemu umeniu si podmanili svetové pódia. Za sebou majú aj koncertné turné s takými svetovými hviezdami ako Whitney Houston, Michael Bolton, Luther Vandros, Mariah Carey, Janet Jackson, Stevie Wonder, Chris Rea, Ray Charles, či dokonca s kráľom popu Michaelom Jacksonom. Samotná Natascha Wright je tiež členkou formácie La Bouche preslávená disco skladbami Be My Lover a Sweet Dreams. Fanúšikovia American Divas sa môžu v ich podaní tešiť na hity ako I´m so Excited, We are Family, I will Survive, Boney M medley, Kiling me Softly, či Simply The Best.

Vstupenky na toto podujatie si môžete kúpiť už teraz. Ich cena je od 15 eur a zakúpiť si ich môžete buď v predajnej sieti ticketportal alebo v informačnej kancelárii mestského úradu, vo firme Bomex či v Zlatom Býku. Neváhajte a príďte si pozrieť koncert troch čokoládových krások!




Uverejnené: 24.11.2015 13:43:21 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.