files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Regionálne zhromaždenie KST

V uplynulom týždni sa v Strážskom po štvorročnom funkčnom období stretli pri 100% účasti delegáti z Klubov slovenských turistov (KST) michalovského regiónu.

Na svojom volebnom zhromaždení vzali na vedomie správu o činnosti regionálnej rady (RR) KST Michalovce, ako aj o činnosti jednotlivých klubov od posledného zhromaždenia, ktorú predniesol predseda RR Ľ. Bobík. Schválili novú RR na obdobie 2010 – 2014 v tomto zložení: Ballo Ivan, Balog Peter, Bobík Ľubomír, Hasák Anton, Kormaník Jozef, Smoľák Viktor, Šteliar Zdenek, ako aj novú revíznu komisiu: Mayerová E., Štefanský M., Zabloudilová A. V plodnej diskusii si okrem iného vypočuli aj príspevky od A. Hasáka o XXXII. slovenskom zraze cykloturistov KST v Bratislave a o mimoriadnej známke KST na podporu vysokohorských chát. Vojtech Bilský diskutoval o cykloturistike a o spolupráci jednotlivých klubov, Igor Goč sa zmienil o činnosti vysokohorskej turistiky (VHT). Zdenek Šteliar opísal problémy v značkovaní turistických chodníkov a Štefan Kuiš, člen výkonného výboru (VV) KST, podpredseda KST pre program poinformoval o používaní loga KST, o solidarite medzi turistami, či o financovaní klubu. V závere zhromaždenia si RR na svojom prvom zasadaní zvolila za predsedu RR Ivana Ballu.

Novému vedeniu organizovaných turistov regiónu Michalovce treba teda už len zaželať veľa elánu v jeho dobrovoľnej, no významnej činnosti v prospech širokej verejnosti.

RR KST Michalovce



Uverejnené: 06.05.2010 14:04:00 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.