files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Peter Tirpák po hanbe v Topoľčanoch: Hráme ako deň a noc. Raz fantasticky, raz obrovský podpriemer

Hokejisti HK Dukla Michalove opäť raz sklamali svojich fanúšikov. V desiatom kole prvej hokejovej ligy prehrali na ľade HC Topoľčany zahanbujúco 1:7 a zaznamenali tak druhú prehru v rade. V tabuľke zverenci trénera Petra Tirpáka síce ostali na siedmom mieste, no tímy z absolútnej špičky sa im pomaly ale isto začínajú vzďaľovať, keďže na vedúce Nové Zámky strácajú „vojaci“ už jedenásť bodov.

Presne pred týždňom sa zdalo, že sú Michalovčania z najhoršieho von. Po dvoch prehrách a hrozivom skóre 1:11 totiž zaknihovali víťazstvo nad Spišskou Novou Vsou (7:1) a vzápätí po najlepšom tohtosezónnom výkone aj na ľade lídra súťaže HC Mikron Nové Zámky (5:4) a zdalo sa, že sa konečne nakopnú k lepším výsledkom. Omyl! "Vojaci" totiž dokázali pokračovať v týchto výkonoch akurát v prvej tretine domáceho duelu s Detvou, ktorú vyhrali 2:0. Od druhej tretiny nastal opäť útlm. Domáci duel nakoniec prehrali 3:4 a naposledy v piatok zaznamenali hrozivú prehru 1:7 na ľade priemerných Topoľčian. „Hrali sme tak, ako by sme sa nechceli zraniť. Z našej strany to bolo také bezkontaktné, bez nasadenia, nenašiel sa jediný hráč, ktorý by mužstvo pozdvihol. Keď sa pozriete na strely na bránu, po druhej tretine to bolo 31:20 v náš prospech, no my sme prehrávali 0:3... Útočníci obrane vôbec nepomohli. Zatiaľ, čo my sme sa nevedeli trafiť ani do prázdnej brány, domáci vyťažili z minima maximum. K tomu sme im však pomohli aj my naším benevolentných bránením. Smerom dozadu to bola z našej strany katastrofa, ba povedal by som, že až hanba,“ nedával si michalovský tréner servítku pred ústa a v kritickom tóne pokračoval ďalej. „V útoku sme z domáceho golmana urobili hviezdu a domov sme sa tak vrátili so zahanbujúcou prehrou, naša hra dozadu prakticky neexistovala a táto kritika sa netýka iba obrancov, ale aj útočníkov.“    

Hokejisti HK Dukla Michalovce tak opäť potvrdili, že v tejto sezóne majú dve tváre. Aj to je dôvodom súčasného umiestnenia v tabuľke, ktoré vôbec nekorešponduje so stanovenými cieľmi. „Hráme ako deň a noc. Raz fantasticky, raz obrovský podpriemer. Je to pre mňa obrovské sklamanie, pretože až také výkonnostné výkyvy by sme mať nemali. Musíme sa nad tým všetci zamyslieť,“ zdôraznil Peter Tirpák, ktorého zverenci sa musia rýchlo z dvoch nepríjemných prehier otriasť, pretože už v stredu na nich čaká v zemplínskom derby prvoligový nováčik MHK Humenné.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.10.2015 17:27:10 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.