files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín vo výbornom zápase remizovali so Žilinou

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v šlágri 10. kola Dôvera I. ligy staršieho dorastu s tímom MŠK Žilina 2:2, hoci po prvom polčase prehrávali 0:2. O vyrovnanie sa v druhom dejstve postarali René Lukáč a Jakub Kimák. Zverenci trénera Alberta Rusnáka si tak udržali druhú priečku v tabuľke, keď sú hneď za suverénnym lídrom FC Nitra.

V prvom polčase sa za mierneho dažda hral zaujímavý futbal, so šancami na oboch stranách. Michalovčania mali síce viac z hry, no góly dávali hostia. Tí im dali lekciu z efektivity, keď prakticky svoj prvý pobyt v šestnástke súpera premenili vo vedúci gól, keď sa v 7. minúte presadil Róbert Boženík. Domáci hráči aj naďalej hrali aktívne, no vždy im k úspešnej koncovke niečo chýbalo. Za ich slabú efektivitu ich potrestal krátko pred koncom prvého dejstva krásnou strelou z hranice šestnástky Jakub Krela - 0:2. Aj v druhom dejstve sa hral výborný futbal, v ktorom tentoraz Michalovčania k svojmu úsiliu pridali aj úspešnú koncovku. V 64. minúte si nabehol na center z ľavej strany René Lukáč a hlavou konečne strelil kontaktný gól - 1:2. Michalovčanov presný zásah ešte viac nabudil a o desať minút neskôr už bolo vyrovnané, keď sa z podobnej akcie no z pravej strany hlavou presadil Jakub Kimák, ktorý tak zariadil spravodlivú remízu 2:2. 

MFK Zemplín U19 - MŠK Žilina U19 2:2

Góly: 64. R. Lukáč, 74. Kimák - 7. Boženík, 44. Krela.

Žlté karty: 50. Kimák - 50. Krela, 73. Vallo, 79. Konečný.

Rozhodovali: Čiernik - K. Micheľ, Capik.

MFK ZEMPLIN: Slávik - M. Kolesár, Janočko, Kimák, Masnica - Fedyna (79. Kuľha), M. Bednár, P. Kolesár - Vajs, R. Lukáč, J. Straka.

MŠK: Bernát - Šušolík, Beniač, Minarík, Pobijak, Chríbik, Hancko, Vallo (79. Martinček), Václavík, Krela (61. Moďoroši), Boženík (72. Konečný).

Peter Brendza



Uverejnené: 10.10.2015 15:02:58
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.