files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla proti mladíkom sklamala a prehrala 1:5

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali vo vloženom zápase prvej hokejovej ligy, keď nestačili na družstvo HK Orange 20, ktorému podľahli hladko 1:5. O všetkom rozhodla druhá tretina, ktorú mladíci vyhrali 4:1. Jediný gól michalovskej Dukly zaznamenal z presilovky Alexej Voronov. Michalovskí hokejisti sa aj v najbližšom zápase predstavia na domácom ľade, keď v stredu 30. septembra o 17.00 privítajú celok HK Spišská Nová Ves.

Michalovským hokejistom vložený zápas s tímom HK Orange 20 vôbec nevyšiel. Mladíci ich predčili prakticky vo všetko a absolútne zaslúžene si odviezli všetky tri body. Z Michalovčanov sa nenašiel ani jeden hráč, ktorý by zdvihol ich výkon. To videli aj slabo zasplnené tribúny, z ktorých sa prvýkrát v tejto sezóne ozýval piskot. Na druhej strane si mladíci vyslúži za svoj výkon potlesk na otvorenej scéne. Michalovčania tak zaznamenali druhú prehru v rade a víkendové hrozivé skóre 1:11 je pre nich najlepším mementom na zamyslenie...

V prvej tretine sa ešte hral vyrovnaný hokej, hoci viac gólových šancí mali mladíci. Na úvod síce najskôr ohrozil Dávida Hrenáka v bráne SR 20 Peter Čížek, na druhej strane sa vytiahol pred Marošom Surovým Dávid Okoličány v michalovskej bráne, ktorý zlikvidoval na dvakrát gólovú šancu útočníka hostí. Tí aj naďalej pokúšali šťastie, no šance mali aj domáci. V piatej minúte Hrenák vychytal v tutovke Huňadyho, chvíľu na to si poradil aj so strelou Lušnikova. Na druhej strane mal počas presilovky gól na hokejke Boris Sádecký, Okoličány však bol opäť proti. V závere prvej tretiny ešte zaujala presilovka domácich, ktorí uzamkli súpera v obrannom pásme, no presná strela napokon neprišla. Od druhej tretiny boli lepším tímom mladíci. Tí síce nevyužili dve presilové hry na úvod, no po skončení druhej našiel Surový Jakuba Tatára a ten otvoril skóre zápasu. Po inkasovanom góle Michalovčania síce zatlačili, prišla však chyba Dolgoša a druhý gól, o ktorý sa postaral Juraj Milý - 0:2. Domáci opäť zapli, vypýtali sa dva nedovolené zákroky hostí a v presilovke o dvoch hráčov znížil v 27. minúte Voronov. Hráči Dukly sa síce snažili vyrovnať, no počas následnej presilovky na modrej chyboval Hinďoš a Holešinský si v samostatnom nájazde poradil s Okoličánym - 1:3. Tento moment domácich úplne zlomil. Kopili chybu za chybou, problém im robila aj súperova rýchlosť. Mladíci do konca druhej časti gólovo udreli ešte raz, keď sa počas presilovky presadil Adrián Sloboda - 1:4. Ani v poslednej tretine sa obraz hry nezmenil. Michalovčania nedokázali nič urobiť s výsledkom a zaslúžene ťahali za kratší koniec. Klinec do ich rakvy pridal v 49. minúte počas ďalšej presilovky Konig, ktorý skóroval už za potlesku domácich tribún.

HK Dukla Michalovce - HK Orange 20 1:5 (0:0, 1:4, 0:1)

Góly: 27. Voronov (Klouda, Faith) pres/2 - 23. J. Tatár (Surový), 25. Milý (M. Sukeľ, J. Sukeľ), 29. Holešinský (Sádecký) oslab/1, 34. A. Sloboda (M. Sukeľ, J. Sukeľ) pres/1, 49. Konig (Meliško, Holešinský) pres/1.

Vylúčení: 9:9. Presilovky: 1:2. Oslabenia: 0:1. Divákov: 520. Rozhodovali: Snášel - Šoltés, Wolf.

HK DUKLA: Okoličány - Voronov, Drotár, Dolgoš, Urban, Buraľ, Boboš - Faith, Klouda, Banovský - Bezák, Huňady, Čížek - Lušnikov, Hinďoš, Salnikov - Schnelly, Fedorko.

HK ORANGE: Hrenák - Ivanič, Koch, Jendroľ. A. Sloboda, Kuzmín, Moravčík, Michalčin, Meliško - Briestenský, Sádecký, Hrušík - Milý, M. Sukeľ, J. Sukeľ - J. Tatár, M. Surový, Galis - Konig, Holešinský, Klenko.



Uverejnené: 27.09.2015 20:54:03
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.