files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla prehrala v Bardejove gólom z poslednej minúty

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v súboji 4. kola prvej hokejovej ligy v Bardejove tesne 3:4, keď rozhodujúci gól inkasovali 42 sekúnd pred koncom z hokejky Jakuba Lineta. "Vojaci" tak aj v druhom tohtosezónnom stretnutí na súperovom ľade ťahali za kratší koniec, keď prehrali rovnakým výsledkom, ako v Liptovskom Mikuláši. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v rámci 5. kola privítajú v stredu 23. septembra o 17.00 hod. celok HK Trnava.

 

Michalovská trénerská dvojica Štefan Tóth - Peter Tirpák sa musela na horúcom bardejovskom ľade zaobísť bez dvojice zranených obrancu Zoltána Kubáta a útočníka Róberta Jenča. Aj napriek tomu Michalovčania začali nebojácne. V úvode síce nevyužili dve presilové hry, no paradoxne pri vylúčení Voronova gólovo udreli, keď sa svojím prvým gólom v drese Dukly presadil ruský obránca Georgij Šangin. Odpoveď Bardejovčanov prišla expresne rýchlo. V jedenástej minúte vyrovnával Denis Markuš a ten istý hráč o 50 sekúnd neskôr dokonca poslal domácich do vedenia. O vyrovnanie sa v štrnástej minúte postaral Gleb Lušniko - 2:2. Aj v druhej tretine sa hral vyrovnaný hokej, no hostia začali byť vylúčovaní, čo bola voda na mlyn pre Bardejovčanov. Tí v polovici zápasu počas presilovky dobre zakombinovali a Jakub Linet ich poslal opäť do vedenia - 3:2. Z neho sa však tešili iba päť minút, keďže v 34. minúte ich obrane unikol Tomáš Banovský a svojím šiestym gólom v tejto sezóne vyrovnal na 3:3. Aj v tretej tretine sa hral výborný hokej. Michalovčania síce prežili štyri oslabovky, no zápas do predĺženia nedoviedli, keďže 32 sekúnd pred koncom rozhodol o tom, že všetky body ostanú doma Jakub Linet.  

HC 46 Bardejov - HK Dukla Michalovce 4:3 (2:2, 1:1, 1:0)

Góly: 11. Markuš (Linet), 12. Markuš (Pichnarčík, Šimčák), 29. Linet (Vaško, Lipták) pres/1, 60. Linet (Vaško, Solomonchak) - 9. Šangin (Čížek) oslab/1, 14. Lušnikov (Drotár, Salnikov), 36. Banovský (Faith, Klouda)

Vylúčení: 4:9, navyše Drotár(Michalovce) 10. minút nešportové správanie. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Korba - Farkaš, Vyšný.

HC 46: R. Sabol - Takáč, Pichnarčík, Všetečka, Valjent, M. Bednár, Mojdiš, Česelka, Poláček - Baláž, Cútt, Gmitter - Solomonchak, Kalináč, Mikolášek - Lipták, Linet, Vaško - Markuš, Šimčák, Borecký.

HK DUKLA: Okoličány - Drotár, Šangin, Urban, Voronov, Buraľ, Boboš, Dolgoš - Banovský, Klouda, Faith - Salnikov, Hinďoš, Lušnikov - Bezák, Huňady, Čížek - Fedorko, Schnelly.




Uverejnené: 18.09.2015 20:17:24 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.