files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori HK Mládež zatiaľ bez bodu, v utorok privítajú bratislavský Slovan

Michalovským hokejovým juniorom nevyšiel ideálne štart do sezóny. V troch zápasoch u súperov nezískali ani bod a momentálne sú na pätnástom mieste tabuľky. O prvé body sa tak pokúsia na domácom ľade. V utorok o 17.00 hod. na ňom v domácej extraligovej premiére privítajú bratislavský Slovan, v stredu o 13.30 hod. zase Skalicu.  

Zverenci trénera Ivana Králika odohrali všetky tri súboje na ľade súperov. Najskôr v prvom kole prehrali v Liptovskom Mikuláši so slovenskou osemnástkou 2:6, počas minulého víkendu zase podľahli v treťom kole v Steel aréne Košiciam 5:8 a najbližšie k bodom boli v nedeľu vo štvrtom kole v Prešove, kde prehrali gólom deväť sekúnd pred koncom 5:6, hoci ešte v 50. minúte viedli 5:1! „V každom z troch odohraných zápasov boli vidno na našej strane dobré aj zlé veci. V ani jednom sme nepodali optimálny výkon, čo je dôvodom, že zatiaľ nemáme ani jeden bod,“ uviedol na margo štartu do súťaže tréner michalovskej juniorky. Toho neuspokojili ani súboje počas minulého víkendu. V Košiciach jeho zverenci prehrali 5:8 (po dvoch tretinách bolo iba 3:4), no a vonkoncom nie záver zápasu v Prešove, kde inkasovali až päť gólov. „Proti Košiciam to určite nebolo z našej strany optimálne. Chýbal mi pohyb, nasadenie či emócie. To som u nás videl v nedeľu v Prešove, no žiaľ iba päťdesiat minút a hokej sa hrá ešte o desať minút viac,“ kriticky poznamenal Králik, ktorý jasne definoval príčinu zlyhania jeho zverencov v poslednej desaťminútovke zápasu v Šariši. „Jednoducho prestali plniť stanovené taktické pokyny. Práve tie nás päťdesiat minút v zápase. Už si asi mysleli, že sa nič nemôže stať. Boli sme málo dôrazní pred našou bránou, z čoho pramenili strely súpera a jeho dorážky.“

Juniori HK Mládež sú po troch zápasoch bez bodu. Získajú prvé extraligové body v domácom štvorzápase?

Štyri domáce zápasy

Nulu v kolónke bodov budú môcť Michalovčania zmazať počas tohto týždňa. Budú mať na to ideálnu príležitosť, keďže sa vo všetkých štyroch zápasoch predstavia na domácom ľade. V utorok a v stredu privítajú v predohrávkach 33. a 34. kola Slovan Bratislava a Skalicu, v sobotu a nedeľu sa zase predstavia na domácom ľade proti Zvolenu a Banskej Bystrici. „Čaká nás síce domáca séria zápasov, no s ťažkými súpermi a navyše ak počítam aj zápasy v Prešove a Košiciach, odohráme v priebehu deviatich dní šesť zápasov,“ podotkol Králik, ktorý už myslí na utorok, kedy jeho zverenci o 17.00 hod. vo svojej extraligovej domácej premiére bratislavský Slovan. V stredu ich zase o 13.30 hod. čaká súboj so Skalicou. Verí teda v zisk prvých bodov? „My ideme do každého zápasu s cieľom bodovať, výnimkou to nebude ani teraz. Čakajú nás však kvalitní protivníci, či už je to Slovan alebo Skalica,“ dodal na záver Ivan Králik.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 14.09.2015 14:26:56 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.