files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Peter Rauch exceloval na Hungaroringu

Presne dva týždne po prektekoch Veľkej ceny F1, ktoré vyhral Nemec Sebastian Vettel na Ferrari, sa maďarský okrem Hungaroring stal dejiskom súťaže cestných motocyklov. Svojho obľúbeného okruhu sa zúčastnil aj michalovský pretekár Peter Rauch, ktorý opäť dokázal, že to ešte vie. Počas víkendu 7. - 9. augusta totiž v Maďarsku jazdec Motovia moto club racing exceloval a domov si priniesol až päť pohárov!

Na pretekoch, ktoré boli zaradené do seriálu Majstrovstiev Slovenska IMRC MM SR cestných motocyklov, štartovalo počas predĺženého víkendu až 176 pretekárov. Súťažilo sa však nielen o body započítavané do MSR, ale aj do európskeho šampionátu Alpe Adia Cup. Peter Rauch sa dobre vysporiadal s obrovskými horúčavami, ktoré znemožňovali pretekárom podať najlepšie výkony. Jazdec na aprilii totiž v súčte obidvoch jázd dosiahol na Hungaroringu v rámci pretekov Majstrovstiev Slovenska cestných motocyklov/125 ccm prvé miesto, v kategórii IMRC MM SR cestných motocyklov/125 ccm druhé miesto, no a v seriály Alpe Adria Championship, ktorého výsledky sa započítavajú do európskeho šampionátu, výborné štvrté miesto.

Dodajme len, že Hungaroring najviac svedčal talianskému pretekárovi Daniel Scagnetti, ktorý taktiež jazdí na aprílii. Spokojný ale bol aj člen Motovia moto clubu racing, ktorý si z Maďarska odniesol päť trofejí. Peter Rauch bude chcieť tieto výsledky zopakovať aj počas predĺženého víkendu od 9. do 11. septembra, kedy sa v Orechovej Potôni pri Dunajskej Strede uskutočnia preteky s názvom Slovakiaring.

Motovia moto club racing a Peter Brendza



Uverejnené: 19.08.2015 13:58:10 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.