files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Amfiteáter na Zemplínskej Šírave zažije po 15 rokoch hudobný festival!

Koncom júla sa na Zemplínskej Šírave uskutoční malý hudobný festival, prvý ročník Amfik Šírava fest. Na piatok 31.júla organizátori pripravili zaujímavý program.

"Zorganizovať Amfik Šírava fest sme sa rozhodli na poslednú chvíľu a za tie tri týždne, čo máme k dispozícií sa nedajú robiť nejaké veľké zázraky. Chceli sme využiť to, že na Šírave tohto roku nebude žiadny hudobný festival a ponúknuť návštevníkom znovuzrodeného amfiteátra aj takúto formu zábavy," povedal hlavný organizátor festivalu Marek Tomko.

Festival sa rozhodli pomenovať Amfik Šírava fest, keďže sa uskutoční v amfiteátri na stredisku Hôrka. "Tento ročník berieme, ako takú malú skúšku, aj preto sa predstavia ,,len" štyri kapely. Ťahákom bude skupina Desmod. Vystúpi aj pre východniarov dobre známa formácia Heľenine oči a návštevníci uvidia aj mladé kapely The Fusion a Freedeggs," predstavil hudobný program festu Marek Tomko a dodal: ,,Týmto by som chcel pozvať všetkých Michalovčanov a ľudí z blízkeho okolia, ktorým nie je budúcnosť amfiteátra ľahostajná, aby sa prišli zabaviť a podporiť tento mini hudobný festival svojou účasťou a ukázali nám, že má význam niečo také organizovať. Preto sme aj cenu lístka stanovili na prijateľných šesť eur. Robíme to pre ľudí a pokiaľ sa festival vydarí, chceli by sme spraviť ďalšie ročníky a možno časom z toho bude najväčší hudobný festival na východnom Slovensku. Potenciál na to určite má," zakončil s úsmevom Marek Tomko.

Ťahákom festivalu je hlavne skupina Desmod

Na festival sa teší aj spevák kapely Desmod - Kuly: ,,Na Šírave je stále výborná atmosféra, perfektní ľudia a som rád, že aj vďaka Amfik festu si na Šírave zahráme aj tento rok. Bude to náš jediný, letný koncert na ďalekom východe tak si ho príďte s nami spoločne užiť.“

TLAČOVÁ SPRÁVA



Uverejnené: 28.07.2015 19:37:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.