files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín na určitý čas bez Marcosa Pereza

Fortunaligový nováčik MFK Zemplín Michalovce sa na určitý čas bude musieť zaobísť bez pravého obrancu Marcosa Calera Pereza. Jeden z pätice Španielov v tíme trénera Františka Šturmu sa nepríjmene zranil v prvom kole Fortuna ligy v domácom súboji s Trenčínom (0:1), keď si štvrťhodinu pred koncom pri páde vykĺbil rameno a musel byť striedaný Adriánom Leškom. Perez sa tak zaradil k dvojici svojich krajanov Samuelovi Garciovi Bayónovi a Antoniovi Garcia Monterovi, ktorí pre zranenia pauzujú takisto a na svoje ligové premiéry si tak budú musieť ešte chvíľku počkať.

 

Marcos Perez nebude na svoju ligovú premiéru spomínať v najlepšom...

Čo sa vlastne v osudný okamih stalo? „Snažil som sa zastaviť šprintujúceho Gina Van Kessela s loptou, bol som za ním, dostali sme sa do súboja, ale ja som spadol ramenom rovno na zem. Hneď som vedel, že je zle,“ uviedol pre stránku michalovského futbalového klubu dvadsaťdvaročný rodák z Mallorci. Ten mal však šťastie v nešťasti, keďže jeho zranenie si nevyžaduje operáciu. Bude tak pauzovať približne mesiac, keby bolo rameno potrebné operovať, jeho pauza by sa predĺžila o niekoľko mesiacov.

... na určitý čas tak bude bez futbalu (foto fb mfk zemplin)

Trénera Františka Šturmu strata hráča základnej zostavy mrzí, no hlavu nevešia. Šancu podľa neho dostanú iní. „My sme stále pripravení nato, keď niekto zo zostavy vypadne, preto všetci naši hráči majú zdvojené posty. Preto máme už na Perezov post pripraveného hráča, ktorý ho určite plnohodnotne nahradí. Škoda jeho zranenia, lebo to bolo nezavinené. Nešťastne spadol priamo na rameno a stalo sa mu to, čo sa stalo. Musíme sa v najbližších týždňoch zaobísť bez neho,“ citovala stránka MFK Zemplín Františka Šturma. Ten podľa vlastných slov vie, kto zraneného Pereza nahradí, no zatiaľ to do éteru hovoriť nechcel.

(pb) zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 23.07.2015 21:10:15 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.