files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla začala prípravu

Tradičným päťdňovým kondičným sústredením v Medzilaborciach odštartovali v pondelok 20. júla letnú prípravu hokejisti HK Dukla Michalovce. Tréner Peter Tirpák privítal na tréningu sedemnásť hráčov, pre zdravotné problémy chýbali akurát Martin Schnelly, ktorý sa do prípravy zapojí v priebehu týždňa a Juraj Faith. Ten sa k tímu pripojí až budúci týždeň.

Príprava

„Vojaci“ v Medzilaborciach pobudnú do piatku, od pondelka sa budú pripravovať v domácich podmienkach. Prvý týždeň ešte na suchu, od pondelka 3. augusta by mali ísť na ľad. „Máme tu ideálne prostredie na naberanie kondície. Práve na to sa prvé dva týždne zameriame, aby ten prechod na ľad bol pre hráčov čo najmenej bolestivý,“ uviedol tréner HK Dukla Peter Tirpák, podľa ktorého slov čakajú družstvo v Medzilaborciach dvoj až trojfázové tréningy. „Je tu ihrisko, posilňovňa a takisto výborné terény na beh, takže nám tu nič nechýba,“ podotkol šéf realizačného tímu HK Dukla. Jej hráči v minulých rokoch odohrali na sústredení zakaždým aj exhibičný prípravný futbalový duel s tímom FK Borov, ktorému takisto šéfuje Alexander Černega. Tento rok však zatiaľ futbalový súboj v pláne nie je. „Ešte to budeme riešiť, zatiaľ to vyzerá, že skôr nie.“

 

Do prípravy sa zapojil aj Vladimír Urban

Káder

Tréner michalovskej Dukly na úvodnom tréningu privítal sedemnásť hráčov, z toho dvoch brankárov. Nechýbali napríklad skúsení Zoltán Kubát, Vladimír Urban, či Peter Čížek, na druhej strane chýbali Juraj Faith či Martin Drotár, ktorí by sa k tímu mali pripojiť v najbližších dňoch. „Juraj Faith sa k nám pripojí až na budúci týždeň, podobný prípad je aj brankár Dzúr. Do prípravy sa takisto nezapojil ešte ani Arťom Sursov, ktorý čaká na udelenie víz. Črevná viróza stopla príchod Martina Schnellyho, ten k nám príde až v strede týždňa,“ poznamenal Peter Tirpák.

Začali prípravu:

Brankári: Tomáš Petro (naposledy pôsobil v Humennom), Dávid Okoličány, Roman Dzúr (pripojí sa budúci týždeň)

Obrancovia: Vladimír Urban, Zoltán Kubát, Ľubomír Buraľ, Martin Dolgoš (naposledy pôsobil v juniorke HC Košice), Georgij Šangin (naposledy pôsobil v Zauralie Kurgan - VHL)

Útočníci: Matej Hinďoš (naposledy pôsobil v HC Košice), Peter Čížek, Tomáš Banovský, Gleb Lušnikov (naposledy pôsobil v Bardejove), Andrej Salnikov (naposledy pôsobil v Zauralie Kurgan - VHL), Ivan Fedorko, Róbert Jenčo (naposledy pôsobil v Poprade), Ján Oros, Mikuláš Gavura, Dominik Harasthy (všetci traja z juniorky)  

Peter Brendza



Uverejnené: 20.07.2015 13:43:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.