files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zverejnil ceny lístkov na Fortuna ligu

Hneď potom, ako bola jasné, že futbalisti MFK Zemplín Michalovce budú štartovať v najvyššej súťaži, sa rozprúdila poriadna diskusia o cene lístkov na jednotlivé duely. Funkcionári klubu totiž pred začiatkom nadstavbovej časti zvýšili ceny vstupeniek z troch na päť eur. Tento krok vyvolal u fanúšikov búrku nevôle a tí s napätím čakali, koľko bude lístok stáť na zápasy najvyššej súťaže. Aká teda bude ich cena?

Vedenie klubu rozdelilo vstupenky do dvoch kategórii, podľa toho o akého súpera pôjde. „V tej prvej sa nachádza štvorica tímov ŠK Slovan Bratislava, FK AS Trenčín, MŠK Žilina a Spartak Trnava, na ktorých zápasy bude lístok stáť sedem eur na krytú tribúnu a päť eur na nekrytú časť. Čo sa týka ostatných súperov, tam bude cena nižšia. Na krytú časť si divák zaplatí šesť eur, na nekrytú štyri,“ prezradil predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský. Ten následne doplnil, ako to bude so zľavnenými lístkami. „Ženy, deti do 150 centimetrov a držitelia Senior kariet si zaplatia jedno euro, zadarmo sa na futbal dostanú držitelia ZŤP kariet a deti do 120 centimetrov. Treba však podotknúť, že sedieť budú môcť iba ne nekrytých častiach štadióna.“

Oplatí sa kúpiť permanentky

Komu sa to zdá veľa, môže sa zamerať na permanentky. Tie sa určite kúpiť oplatia. „Cena permanentky na nekrytú časť je 50 eur, čo je v priemere 3,12 eura na jeden zápas. Divák tak zápasy najvyššej súťaže môže vidieť za menej, ako to bolo na druhú ligu! Na krytú tribúnu to bude 70 eur, čo je v priemere 4,37 eura na zápas. Permanentky oproti minulosti nebudú platiť na pohárové zápasy. Do predaja by sa mali dostať spoločne s lístkami na zápasy v pondelok 13. júla. Zákupiť si ich všetci môžu na sekretariáte klubu,“ zdôraznil predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.07.2015 11:27:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.