files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Karel Gott po dvadsiatich rokoch znova v Michalovciach!

Kultúrna jeseň bude v Michalovciach horúca. V nedeľu 4. októbra o 19.00 hod. totiž v Chemkostav aréne vystúpi najznámejší spevak z celého Česka a Slovenska, legendárny Karel Gott. Rekordér v počte získaných českých Slavíkov (na svojom konte ich má už 39!) bude v Michalovciach vystupovať znova po dvadsiatich rokoch.

Naposledy a dosiaľ jedinykrát sa "Božský Kája" v metropole Zemplína predstavil ešte 3. júna 1995, kedy vystupoval v Mestskej športovej hale (pripomeňme si, že vtedy boli ceny lístkov 150, 200 a 250 korún a športová hala bola beznádejne vypredaná). Jeho vtedajšie hity ako Včelka Mája, Mám rozprávkový dúm, Kdepak, ty vtáčku, hnízod máš, si prišla zaspievať plná michalovská hala a podobný nápor sa na česko-slovenskú spevácku legendu očaká aj začiatkom októbra.

Karel Gott - pôsobí na scéne viac ako 50 rokov, je držiteľom 39 slávikov, vlastní okolo 60 zlatých platní, 2 strieborné platne, 7 diamantových platní. Počas svojej kariéry predal viac ako 135 mil. nosičov, vydal okolo 400 platní, nahral viac ako 2600 piesní z toho okolo 300 duetov. Nenapodobniteľný hlas čochvíľa 76-ročného českého hudobného klenotu si môžete prísť vychutnať opäť. Spolu so speváčkou Dáshou doprevádzajúcou kapelou BOOM!BAND! Jiřího Dvořáka zaspievajú v Chemkostav Aréne najväčšie hity za posledných päťdesiat rokov. Hity ako Lady carneval, Kávu si osladím, Dám delovou ránu a mnoho ďalších si vypočujete na tomto nezabudnuteľnom kultúrnom predstavení.

Lístky na kultúrne predstavenie desaťročia si môžete zakúpiť už teraz a to s výraznou zľavou. Ich cena je už od 17 eur! Vstupenky si môžete zakúpiť buď v predajnej sieti ticketportal, alebo v infromačnej kancelárii mestského úradu, vo firme Bomex či v Zlatom Býku. Neváhajte a prídte si pzorieť a vypočuť koncert nestárnucej českej legendy!



Uverejnené: 06.07.2015 16:34:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.