files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vedenie MFK Zemplín Michalovce pripravuje oslavu s fanúšikmi

Historický úspech michalovských futbalistov je tu a treba ho patrične osláviť. To si uvedomujú aj funkcionári, realizačný tím a hráči MFK Zemplín Michalovce, ktorí sa chcú o svoju radosť podeliť aj s fanúšikmi. Pripravili tak pre nich oslavu priamo na Námestí osloboditeľov na pódiu pri fontáne, ktorá sa uskutoční v utorok 30. júna o 12.00 hod. Chýbať nebude vystúpenie FS Zemplín a takisto aj súťaže o vecné ceny.

Aj keď sa michalovskí futbalisti po postupe do najvyššej súťaže rozpŕchli na dovolenky, na fanúšika rozhodne nezabudli a chcú aj jemu ukázať víťaznú trofej. „Nášmu klubu sa po jedenástich rokoch v druhej lige podaril historický úspech a ten chceme osláviť aj verejne so svojimi fanúšikmi,“ uvádza sa v stanovisku vedenia MFK Zemplín, v ktorom sa následne píše. „Futbal robíme pre diváka a toho z osláv nechceme vynechať. Oslava sa uskutoční presne na poludnie v utorok 30. júna na Námestí osloboditeľov, kde by sme chceli pozvať všetkých fanúšikov. Pripravené pre nich máme rôzne súťaže, týkajúce sa futbalu, ako je napríklad súťaž v robení koníčkov, alebo kopanie lopty na malú bránu. Záujemcovia, ktorí budú vybraní z davu, budú súťažiť o vecné ceny, ako sú napríklad dresy, lístky na fortunaligové zápasy, či permanentka na sezónu. Na pódiu vystúpi aj FS Zemplín, ktorý nesie rovnaký názov ako náš klub a takisto výborne reprezentuje mesto Michalovce.“

Prídu na klubovom autobuse, privíta ich aj primátor

Na oslavách sa zúčastní takmer kompletný káder tímu, ktorý sa pričinil o historický úspech. „Chlapci slávnostne prídu na klubovom autobuse, ktorý pôjde od výškovej budovy po námestí, pri mestskom úrade až k tribúne. Následne budú na pódiu nejaké príhovory. Samozrejme, chýbať nemôže víťazný pohár, ktorý chlapci prinesú so sebou. Po slávnostnom zahájení a programe sa môžu záujemcovia s chlapcami vyfotiť a pripravené sú aj podpis karty s plagátmi,“ píše sa ešte vo vyhlásení klubu. My len dodajme, že michalovskí futbalisti budú v slávnostnom tóne pokračovať aj naďalej, pretože hneď po akcii na námestí ich privíta na radnici primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák.

Peter Brendza



Uverejnené: 24.06.2015 20:05:54 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.