files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michal Puškár je pripravený na Hungaroring

O niekoľko dní sa na maďarskom Hungaroringu opäť roztočí kolotoč s názvom  UEM Alpe Adria road racing championship, ktorý predstavuje jeden z najprestížnejších profesionálnych motocyklových šampionátov v Európe.

 
Tohtoročný kalendár zahŕňa 9 oficiálnych závodov, prvý začína v Maďarsku a posledný je v Chorvátsku. Prvýkrát sa bude začiatkom júla jazdiť aj domáce podujatie na okruhu Slovakiaring, kde je plánovaná účasť prominentných hostí a značná publicita. Okruh Hungaroring je známy predovšetkým tým, že sa tu konajú aj preteky F1. Na toto podujatie je pripravený aj  Michal Puškár, šesťnásobný majster Slovenskej republiky, víťaz UEM Alpe Adria šampionátu a jazdec tímu SG FIX racing.

Michal Puškár:
,,Pred nami je prvé podujatie na Hungaroringu. Počas zimnej prestávky sa odviedol veľký kus práce na vývoji nových dielov v súvislosti s novými pravidlami. Dúfame preto, že vstup do sezóny bude úspešný  a výsledok z prvého podujatia povzbudzujúci. Počas predsezónnych testov som tu najazdil množstvo  kilometrov a aj napriek faktu, že posledný test nám znemožnili podmienky na okruhu, naším cieľom je opäť zvíťaziť na tejto trati. Naposledy sa to podarilo v roku 2005 a od vtedy žiaden slovenský pretekár na tomto okruhu v tejto triede nezvíťazil, takže  tento fakt je pre nás veľmi motivujúci. “
                                                         (mp)



Uverejnené: 23.04.2010 22:09:50 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.