files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Oliver Podhorin: „Na druhých sa nepozeráme, ideme vlastnou cestou“

V nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy začína prichádzať do tuhého. Po dvoch odohraných kolách zaznamenali plný počet bodov tri tímy. Obaja víťazi základných skupín MFK Skalica a MFK Zemplín Michalovce, ku ktorým sa pridal aj Tatran Prešov. Na čele tabuľky je tak stále Skalica, ktorá má pred druhými Michalovcami náskok štyroch bodov a na tretie sa vysunuli práve Šarišania. My len dodajme, že prvú štvorku uzatvára družstvo ŠKF Sereď a práve tieto štyri tímy si zmerajú sily vo víkendovom treťom kole.

Michalovskí futbalisti si v prvých dvoch kolách veľa problémov nenarobili. Po výhre 2:0 na pôde Senca zvíťazili v domácom súboji so Šaľou 4:0 a a s plným počtom bodov, tak zostávajú na druhom mieste tabuľky. „So štartom do nadstavby môžem vysloviť spokojnosť,“ rozhovoril sa stopér MFK Zemplín a odchovanec michalovského futbalu Oliver Podhorin. „Začali sme dvoma víťazstva, čo je určite pozitívum. Spokojnosť je so šiestimi bodmi, no podľa mňa aj s našimi výkonmi. Konečne sme opäť hrali ako jeden tím a priblížili sme sa k výkonom, ktoré nás zdobili v jesennej časti,“ uviedol ešte k štartu do nadstavbovej časti Oliver Podhorin.

Po dvoch výhrach budú mať Michalovčania nasledujúci víkend ďalšieho ťažkého súpera. V nedeľu totiž absolvujú duel na pôde po základnej časti štvrtého družstva západnej skupiny ŠKF Sereď, ktorý v úvodných dvoch kolách zaknihoval štyri body a prepracoval sa tak na štvrté miesto tabuľky. Stretne sa tak štvrté družstvo s druhým a takisto aj súperi, ktorí v nadstavbe ešte neprehrali. „Určite nás tam nič ľahké nečaká. Proti tomuto tímu nastúpime prvýkrát a teda o ňom veľa nevieme. Máme informácie, že hrajú agresívny futbal, takže obzvlášť doma sú určite nepríjemní. Verím, že sa dobre pripravíme a zvládneme ťažký duel k našej spokojnosti,“ podotkol Podhorin, ktorý sa nezaoberá tým, že v sobotu sa predstaví líder tabuľky v nadstavbe stopercentnom Prešove. „Touto optikou sa na to určite nepozeráme. Ideme svojou cestou. Síce vieme, že Skaličania nastúpia v sobotu v Prešove, no nejakú dôležitú rolu tomu nepripisujeme. Pozeráme sa iba na seba. Musíme sa sústrediť na náš najbližší zápas a teda na Sereď,“ zdôraznil michalovský stredný obranca. Môže byť podľa neho výhodou, že zápas Tatran Prešov - MFK Skalica sa uskutoční v sobotu a ich v Seredi až v nedeľu? „Výhoda - nevýhoda, týmto sa nezaoberáme. Pozeráme sa iba na seba. Určite, že ten výsledok budeme vedieť a budeme vedieť teda na čom sme, no ako hovorím, pozeráme iba na seba a veríme, že ťažký zápas v Seredi zvládneme k našej spokojnosti.“

Peter Brendza



Uverejnené: 17.04.2015 14:29:55 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.