files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V michalovskej ženskej hádzanej sa rozhodli. Sedem titulov stačilo!

„Sedem titulov zrejme stačilo“, povedali si majitelia hádzanárskeho klubu Iuventa Michalovce, ktorí sa rozhodli pre rázny krok. Nielen Chemkostav arénou, ale aj celým mestom, sa totiž povráva, že so ženskou hádzanou nadobro končia. Nebaví ich totiž oslavovať zakaždým každý rok majstrovský titul, chcú nové výzvy. Po skončení aktuálnej sezóny a pravdepodobnom zisku ôsmeho titulu, či šiesteho primátu vo WHIL, teda zrejme momentálne najúspešnejší klub v Michalovciach skončí. „V najlepšom treba skončiť“, hovorí nám zdroj z blízkosti klubu. 

Vymenia hádzanárske bránky v Chemkostav aréne za basketbalové koše?

Michalovský športový fanúšik však zúfať nemusí. Ten istý zdroj totiž tvrdí, že majitelia Iuventy od športu odchádzať nechcú, len chcú presedlať na iný. Povráva sa, že ich zaujala väčšia lopta, ako je hádzanárska, a to basketbalová. Momentálne totiž intenzívne rokujú o odkúpení licencie na účasť v ženskej basketbalovej Extralige. A v nej vraj chcú mať najvyššie ambície a do roka by chceli naháňať Good Angels Košice. Páčia sa im totiž výsledky tohto košického klubu, ktorý bol už aj medzi štyrmi najlepšími v Európe, a to sa hádzanárkam Iuventy ešte nepodarilo. Navyše ich láka aj basketbalový zápas na zrekonštruovanom hokejovom štadióne, podobne, aké absolvujú Košičanky v rámci Európskej ligy v Steel aréne.

 

Uvidíme teda, čo prinesú najbližšie mesiace, týždne, či dni. Dnes je však 1. apríl a aj túto správa treba brať z tohto pohľadu!



Uverejnené: 01.04.2015 18:29:20 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.