files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na svoj premiérový presný zásah nikdy nezabudne

Sobotňajší zápas 22. kola druhej futbalovej DOXXBet ligy skupina Východ, v ktorom MFK Zemplín Michalovce zdolal MFK Dolný Kubín 1:0 sa niesol aj v rámci niekoľkých premiér. Tak napríklad. Na lavičke náhradníkov sa po prvýkrát objavili až štyria dorastenci (Prysiazhnyuk, Andrejko, Vajs, Ilinjo), ostrú premiérovu si odbila nová posila Boris Bališ, ktorý prišiel na hosťovanie do konca sezóny z trnavského Spartaka a o jediný gól v zápase sa v 25. minúte postaral exportnou strelou Jakub Grič, pre ktorého to bol premiérový presný zásah v ligovom zápase u mužov.

Osemnásťročný stredopoliar a mládežnícky reprezentant SR dostal od trénera Šturmu prvýkrát v jarnej časti možnosť hrať v základnej zostave a odmenil sa mu jediným presným zásahom v stretnutí. Bežala 25. minúta, keď sa Grič dostal k odrazenej lopte a spoza šestnástky ju prudko napálil do šibenice hosťujúcej brány. Aj vďaka exportnosti gólu na svoj premiérový presný zásah u mužov určite nezabudne. „To určite! Bol to zaujímavý moment zápasu. Loptu som veľmi dobre trafil a už som iba videl, že končí v sieti,“ rozhovoril sa šťastný strelec, ktorého ešte viac teší, že jeho premiérový gól bol trojbodový. „Samozrejme, tento gól ma potešil aj tým, že bol víťazný. Určite na neho nezabudnem,“ uviedol ešte k svojmu premiérovému presnému zásahu Jakub Grič. Mimochodom, podarilo sa mu takto skórovať po prvýkrát? „Nie. Podobne som presne trafil aj v prípravnom zápase v Prešove. Tento gól bol pre mňa ešte dôležitejší, pretože padol v ligovom zápase a navyše mal cenu troch bodov.“

Aj napriek výhre nebol Jakub Grič celkom spokojný. „Body nás určite tešia, no výkon nie. Čakal som od nás lepšiu hru. Mali sme viac kombinovať, no skôr sme sa zameriavali na nakopávanie lôpt. V druhom polčase ukázal svoju silu aj súper. Aj Kubínčania nás totiž dokázali zatlačiť a ukázali dobrý pressing. Víťazstvo bolo pre nás z hľadiska naladenia sa na nadstavbovú časť výborné, no na hre ešte musíme popracovať,“ zdôraznil michalovský stredopoliar. „Zápas bol veľmi bojovný. So súperom sme zviedli ťažké súboje. Som rád, že sa nám v prvom polčase podarilo streliť gól. Mohli sme síce pridať aj druhý a netrápili by sme sa do konca, no nepodarilo sa. Sme však spokojní aj s víťazstvom 1:0,“ dodal na záver Jakub Grič.  

Peter Brendza



Uverejnené: 31.03.2015 20:55:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.