files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dorastenci HK Mládež odvrátili prvý mečbal

Dorastenci HK Mládež Michalovce v treťom semifinálovom stretnutí play-off prvej dorasteneckej ligy v hokeji odvrátili damoklov meč konca sezóny a po výhre 4:1 nad tímom ŠHK 37 Piešťany znížili stav série na 1:2. V nedeľu budú mať možnosť vyrovnať stav série, keď o 14.30 nastúpia na štvrtý zápas.

Zverenci trénerskej dvojice Ivan Králik - Vladislav Vankovič vedeli, že keď si chcú sezónu predĺžiť, musia po dvoch prehrách v Piešťanoch zabrať. To sa im darilo napĺňať hneď od začiatku, kedy si vypracovali prevahu, ktorú v prvej tretine korunovali dvoma gólmi. Najskôr v 10. minúte Oleksii Vorona otvoril skóre a potom v 18. minúte ďalší Ukrajinec v službách HK Mládež Oleksander Ľuľčuk zvýšil už na 2:0. V druhej tretine síce znížil Adrián Valo na 1:2, domáci ale už víťazstvo z rúk nepustili. V poslednej desaťminútovke najskôr Pavol Regenda a potom Nikolas Slobodník rozhodli o tom, že séria ešte nekončí a v nedeľu sa odohrá jej štvrtý diel (4:1).

HK Mládež Michalovce - ŠHK 37 Piešťany 4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Stav série: 1:2.
Góly: 10. Vorona (Masaryk, Mesaroš), 18. Ľuľčuk (Vorona, Mesaroš), 51. Regenda (Alexandrov, Ľuľčuk) pres/2, 60. Slobodník oslab/1 - 25. Valo (Moravský)
Vylúčení: 3:6. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Mihaľov - Riš, Vall. Divákov: 250.
HK MLÁDEŽ: Želinský - Alexandrov, Masaryk, Grega, Herteľ, Duda, Sklár - Uhliar, Slobodník, Regenda - Mesaroš, Ľuľčuk, Vorona - Pečeňak, D. Borov, Štenko - Jaško, Žáčik, Jaššo.
ŠHK 37: Poburíni - Savara, Šefčík, Farkaš, Štefánik, Sloboda, Cigánik, Šmátrala, Sakači - Krieger, Vrábel, Sroka - Adamovič, A. Valo, Galbavý - Moravský, Ryšavý, D. Zúbek - Ertl, Fajmon, Čirik.



Uverejnené: 21.02.2015 21:26:08 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.