files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Výprask Dukly v Liptovskom Mikuláši

Hokejisti HK Dukla nezačali poslednú štvrtinu prvej hokejovej ligy najlepšie. V 34. kole totiž prehrali na ľade Liptovského Mikuláša vysoko 2:7. Góly Michalovčanov zaznamenali Jakub Linet a Ivan Fedorko. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v úvodnom kole roka 2015 v nedeľu 4. januára tradične o 17.00 privítajú Topoľčany.

Michalovskí hokejisti síce prišli na Liptov s cieľom bodovať, no ich odhodlanie pravdepodobne ostalo v šatni. Domácim totiž boli vyrovnaným súperom iba prvú tretinu. Skóre duelu síce otvoril domáci Uhrík, no na jeho presný zásah odpovedal v 17. minúte Linet. V druhej tretine však domáci spustili na Michalovčanov oheň a síru, čoho výsledkom boli štyri strelené góly v sieti Dukly. Postupne sa presadili Trochta, Janči, v oslabení Bartík a napokon aj Piatka. V tretej tretine sa už zápas iba dohrával. Kubát síce znížil na 2:5, no záver patril Liptákom, ktorí Uhríkom a Macíkom stanovili konečné skóre zápasu na 7:2.

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce 7:2 (1:1, 4:1, 2:1)
Góly: 13. Uhrík (Piatka), 22. Trochta (Roháč), 25. Janči (Piatka), 29. Bartik (Roháč) oslab/1, 39. Piatka (Roháč, Števuliak), 46. Uhrík (Piatka), 54. Macík (Kuric, Mezovský) pres/1 – 17. Linet (Tkáč, Drotár), 45. Kubát (Halás)
Vylúčení: 4:5, Šechný (M) 5+DKZ hra vysokou hokejkou. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Babeliak - Frimmel, Vyoral.
MHK 32: Hollý - Školiak, Holiga, Nitriansky. Kadlubiak, Mezovský, Janči, Moravec, Oravčík - Bartík, Kuric, Macík - Roháč, Trochta, Števuliak - Uhrík, Piatka, Poliaček - Janček, Legerský.
HK DUKLA: Fedor (25. Borko) - Kubát, Šterbák, Drotár, Tkáč, Šeliga, Briják, Buraľ - Linet, Šechný, Halás - Podsedlý, Majerník, Čížek - Fedorko, Huňady, Schnelly.



Uverejnené: 30.12.2014 21:55:37 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.