files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladké víťazstvo Dukly nad slovenskou osemnástkou

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v zápase 30. kola I. hokejovej ligy nad tímom SR 19 hladko 8:2 a v tabuľke si tak upevnili tretie miesto v tabuľke. Tri góly do siete slovenských mladíkov zaznamenal Tomáš Banovský, po jednom pridali Peter Cmorej, Ondrej Fedorko, Marcel Šterbák, Jakub Linet a Martin Drotár. Zverenci trénera Milana Staša budú tento týždeň v hre ešte dvakrát. Najskôr sa v piatok predstavia v Bardejove a potom v nedeľu 21. decembra o 17.00 v "plyšákovom zápase" privítajú lídra súťaže HC 07 Detva.

Michalovskí hokejisti od samého začiatku vybehli na mladíkov, ktorí odolávali až do siedmej minúty, kedy ich brankára Cibulku po prvýkrát v zápase prekonal Tomáš Banovský - 1:0. Mladíci hlavne v prvej tretine hrali s favoritom vyrovnanú hru. Rýchlo korčuľovali, zrážali sa, čo robilo domácim problémy. Na gól Banovského sa im podarilo rýchlo odpovedať. Už po minúte a pol totiž Trnka prestrelil Němca a vyrovnal na 1:1. Michalovčania aj naďalej búšili do súpera. Už o štyridsať sekúnd po vyrovnávajúcom góle viedli, keď prienik dvoch na jedného pretavil vo vedúci gól Peter Cmorej - 2:1. Hostia ale opäť vyrovnali. Pri presilovke päť na troch sa od modrej presne trafil Kolesár, ktorý vyhnal Němca z michalovskej brány. Následne musel jeho náhradník Borko čeliť presilovke hostí, odolal však a jeho spoluhráči v 17. minúte išli opäť do vedenia, potom čo sa presadil Fedorko - 3:2. Druhá tretina sa už niesla v jasnej réžii michalovskej Dukly. Tá nechala odpor mladíkov v šatni a krásnymi akciami jej hráči bavili riedko zaplnené tribúny. V 26. minúte našiel krásne spoza brány Šechný Šterbáka a ten upravil na 4:2. To však nebolo zo strany s chuťou hrajúcich Michalovčanov vonkoncom všetko. O tri minúty neskôr skóroval Linet a už pol minúty neskôr Dukla viedla 6:2, potom čo presne trafil aj Drotár. Následne prišli chvíle Tomáša Banovského. Ten v 31. minúte najskôr upravil na 7:2 a v závere druhej časti dokonal svoj hetrik, keď ťažil z prihrávky Richarda Šechného. Posledná tretina už toľko vzruchu nepriniesla. Opäť sa hral útočný hokej a ku cti mladíkom slúži, že aj napriek nepriaznivému stavu sa snažili urobiť niečo s výsledkom. Golman Borko však bol proti a keď v tejto časti neinkasoval ani ich brankár Cibulka, zápas sa skončil hladkých víťazstvom michalovskej Dukly 8:2.

HK Dukla Michalovce - SR 18 8:2 (3:2, 5:0, 0:0)

Góly: 7. Banovský (Podsedlý), 9. Cmorej (Halás), 17. Fedorko (Huňady, Šterbák), 26. Šterbák (Šechný, Kubát) pres/1, 29. Linet (Podsedlý, Banovský), 29. Drotár (Šterbák, Fajčák), 31. Banovský (Podsedlý, Linet), 39. Banovský (Šechný) – 8. Trnka (Ondrušek), 12. Kolesár (Pataky, Andrisík) pres/2.

Vylúčení: 4:4. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Husár - Jobbágy, Ľ.Šoltés. Divákov: 550.

HK DUKLA: Němec (12. Borko) - Šterbák, Kubát, Šeliga, Urban, Buraľ, Tkáč – Fajčák, Šechný, Drotár - Cmorej, Majerník, Halás - Banovský, Linet, Podsedlý - Schenlly, Huňady, Fedorko.

SR 18: Cibulka – Pokorný, Bodák, Hatala, Jendroľ, Vaďovič, Kolesár, D.Trška – Themár, Struška, Sloboda, K.Lunter, Horváth, Trnka, Žiak, Lešťan, Andrisík, Valent, Pataky, Oško, Ondrušek. 



Uverejnené: 17.12.2014 21:49:01
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.