files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla sa trápi v koncovke, odskáče si to Považská Bystrica?

Stoosemdesiat čistých minút a iba šesť strelených gólov. Takúto bilanciu majú v posledných troch zápasoch hokejisti HK Dukla Michalovce, ktorým doslova a do písmena zvlhol pušný prach. S dvoma gólmi v zápase sa síce dá vyhrať, no nie vždy znamenajú víťazstvo. Tak to bolo aj v posledných dvoch prípadoch, kedy sa „vojaci“ predstavili u súperov, v Spišskej Novej Vsi a Trnave, kde zaknihovali na vlas rovnaké výsledky 2:3, ba spomenuté zápasy sa podobali ako vajce vajcu.

V oboch prípadoch doplatili Michalovčania na koncovku. Tak na Spiši, ako aj v Trnave proti tamojším „gladiátorom“, síce súpera prestrieľali, no proti ním stála prekážka v bráne. V Trnave to bol golman Miroslav Hála, ktorý pochytal aj nemožné. „Rozhodli naše nepremenené príležitosti,“ rozhovoril sa útočník HK Dukla Igor Halás, ktorý následne dodal. „Mali sme nespočetné množstvo góloviek. Ja sám som nepremenil tri. Keby sme strelili úvodný gól my, určite by to bol iný zápas. Súperov brankár Hála však bol dlho neprekonateľný a nebyť jeho mohol byť výsledok aj opačný a Trnavčania mohli prehrať aj 1:6. Doplatili sme teda na koncovku, v ktorej sa trápime už dlhšie.“ Čím to je, že Duklu trápia momentálne takéto strelecké suchoty? „Vôbec na to nepoznám odpoveď. Aj ja sám cítim, že to nie je z mojej strany najlepšie. Trápim sa podobne, ako viacerí chlapci. Neviem čím to je, asi nemáme potrebnú pohodu na hokejkách. Musíme to rýchlo zmeniť a do ďalších zápasov ísť s chladnejšou hlavou v koncovke,“ podotkol Igor Halás.

Trápenie Michalovčanov sa môže ukončiť už v piatok. Zverenci trénera Milana Staša budú mať na to ideálnu možnosť, keď o 17.00 privítajú celok z dolného poschodia tabuľky, Považskú Bystricu. Zlížu si teda „Považania“ michalovskú smolu? „Ja dúfam, že to tak bude a nejaký súper si to od nás odskáče. Po dvoch týždňoch hráme doma a verím tomu, že sa konečne nakopneme a brankára súpera prekonáme viackrát,“ dodal na záver odchovanec košického hokeja v službách michalovskej Dukly.

Peter Brendza

 



Uverejnené: 11.12.2014 18:46:11 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.