files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovské volejbalistky s dvoma výhrami

Michalovským volejbalistkám sa naďalej darí. V prvej lige skupina Východ síce pred dvoma týždňami doma dvakrát podľahli Albe Prešov 0:3, no stratené body získali naspäť minulý víkend, keď dvakrát triumfovali v zemplínskom derby na pôde Humenného, kde zvíťazili 3:0 a 3:1. Hráčky VK Michalovce sa tak naďalej udržali na druhom mieste tabuľky.  

 

Počas mikulášskeho víkendu odohrali volejbalistky VK Michalovce ďalší zápas v súťaži 1.ligy žien skupina východ. Na dvojzápas vycestovali v sobotu do blízkeho Humenného. Z postavenia oboch družstiev v tabuľka sa dalo predpokladať, že pôjde o rýchly proces s víťazným koncom v prospech Michaloviec. Prvé dva sety oboch zápasov tomu nasvedčovali, ale aj mladé Humenčanky ukázali svoju bojovnosť. „Do prvého zápasu sme vstúpili sústredene. Hráčky sa vyhýbali všetkým chybám, na ktoré boli upozornené v predchádzajúcich súbojoch. Veľa bodov sme získali hlavne kvôli výbornému podaniu. Oproti minulému zápasu sme zlepšili hru v poli a zachránili aj veľmi náročné lopty. Úspešne sa presadzovali aj smečujúce hráčky zo všetkých postov. V treťom sete sme poľavili zo svojho úsilia, robili viac chýb a tým dali možnosť Humenčankám pomýšľať na víťazstvo. Celý set sa vedenie striedalo na oboch stranách, nakoniec ho lepšie zvládli moje zverenky, ktoré zvíťazili 27:25 a v zápase hladko 3:0,“ poznamenal k prvému zápasu v Humennom asistent trénera Juraj Vetrecin.

Začiatok druhého zápasu mal podobný priebeh ako ten prvý. Prvé dva sety hráčky VK Michalovce poľahky vyhrali 25:13 a 25:15. Nepoučili sa však z priebehu ďalších setov prvého zápasu a opäť v treťom poľavili. Hráčky VK Chemes Humenné to využili hneď na začiatku získali náskok, keď narobili problémy Michalovčankám hlavne podaním. Vytvorili si dostatočný náskok a udržali ho až do konca setu, ktorý vyhrali 25:19. „Štvrtý set bol najnapínavejší z oboch zápasov. Humenčanky bojovali o každú loptu, naše hráčky robili v rozhodujúcich chvíľach veľa chýb. V napínavom závere setu vyrovnali na 25:25 a výborným podaním Lenky Štochovej, a dobre načasovaným útokom cez stred siete kapitánky Petry Obermanovej dokázali set vyhrať 28:26,“ podotkol Juraj Vetrecin, ktorého zverenky sa po dvoch triumfoch v Humennom udržali na druhom mieste tabuľky.

Tabuľka

1. ELBA Prešov            14     14     0     42:4    42
2. Michalovce             14      8     6     26:21   25
3. TU Košice              12      6     6     23:19   19
4. Kometa Košice          12      4     8     16:28   10
5. Humenné                12      0    10     1:36     0

Peter Brendza



Uverejnené: 10.12.2014 11:34:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.