files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovské florbalistky doma s plným zásahom

Michalovské florbalistky si na domácom turnaji prvej ligy počínali viac ako dobre. V domovskej Mestskej športovej hale totiž počas víkendu zdolali ŠK 1. FCB Trenčín 5:4 a potom si poradili aj s FbO Florpédo Bratislava, ktorý porazili vysoko 8:2. V neúplnej tabuľke sú zverenky trénera Dariusa Siheľského so ziskom desiatich bodov zo siedmych zápasov na piatom mieste, no oproti lídrovi súťaže FBK Harvard Partizánske majú k dobru tri zápasy. Práve v Partizánskom sa Michalovčanky predstavia najbližšie, keď nasledujúci víkend si v rámci dvojzápasu zmerajú sily s domácim FBK Harvard a tímom 1. FBK Quick Sport Banská Bystrica.

S doterajšou bilanciou vyslovil spokojnosť aj manažér Eastern Wings Michalovce Gerhard Puchír. "Zatiaľ sme spokojní. Odohrali sme sedem zápasov a z toho sme päťkrát vyhrali. V tabuľke sme síce na piatej priečke, no keby nám uznali víťazstvo zo zápasu v Malackách proti domácemu tímu, tak máme rovnako dvanásť bodov, ako prvé Partizánske. Ako je známe, náš súboj v Malackách sa pre poruchu radiátora nedohral a bude ho riešiť disciplinárna komisia. Podľa nás prichádza do úvahy iba kontumácia v prospech nášho družstva. Spokojní sme aj s ďalšími zápasmi. Zatiaľ sme hrali prevažne proti tímom z čela tabuľky, v ďalších kolách nás čakajú aj družstvá, s ktorými by sme mali bodovať, takže v tabuľke by sme mali ísť nahor," poznamenal Gerhad Puchír, ktorý sa následne pustil do hodnotenia nedeľňajších domácich duelov. "Čakali nás ťažkí súperi. Trenčín bol dovtedy lídrom súťaže, no k nám prišiel oslabený a po dvoch prehrách prišiel o prvú priečku. Náš duel s ním bol vyrovnaný. O výhre sme rozhodli až v záverečnej tretine, kde sme si vypracovali dvojgólový náskok. Trenčínu sa síce v závere podarilo skorigovať, no na vyrovnanie už jeho hráčky nemali sily ani čas. Čo sa týka zápasu s Florpédom, nastúpili sme do neho dosť ostíchavo, čo malo za dôsledok, že nás jeho hráčky v prvých minútach pritlačili. Strelili aj gól, no postupom času sme začali preberať iniciatívu my. Zahrali sme výborne, strelili osem gólov a súpera doslova rozbili," podotkol manažér michalovského florbalového klubu.

Výsledky 6. kola (zápasy odohrané v michalovskej Mestskej športovej hale)

Eastern Wings Michalovce - ŠK 1. FCB Trenčín 5:4 (2:2, 1:1, 2:1)

Góly Eastern Wings: Dzurinová 2, Jakabová 2, Haňová.

Zostava Eastern Wings: Kuchariková - Dzurinová, Haňová, Gajdošová, Jakabová, Kandriková, Škodiová, Chudinová, Vrábeľová, Galova, Brecková, Naščáková.

Eastern Wings Michalovce - FBO Florpédo Bratislava 8:2 (3:0, 4:0, 1:2)

Góly Eastern Wings: Haňová 3, Dzurinová 2, Kuchariková 2, Jakabová, Komlodyová.

Zostava Eastern Wings: Kuchariková - Dzurinová, Haňová, Gajdošová, Jakabová, Kandriková, Škodiová, Chudinová, Vrábeľová, Galova, Brecková, Naščáková.

Priebežná tabuľka


Peter Brendza 



Uverejnené: 02.12.2014 12:57:15

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623