files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa prišla o víťazstvo dve sekundy pred koncom

Hádzanárky Iuventy Michalovce stratili v piatom kole trinásteho ročníka WHIL prvý bod, keď remizovali na horúcej pôde českého DHC Sokol Poruba 22:22, hoci v prvom polčase už viedli aj o päť gólov. Michalovčanky začali stretnutie výborne, prakticky celý prvý polčas boli vo vedení, ktoré si udržali až do konca prvej tridsaťminútovky. Aj začiatok tej druhej nenasvedčoval zmenu, no zhruba v polovici druhého dejstva sa do viacgólového trháku dostali hráčky domáce DHC, ktoré desať minút pred koncom vyhrávali rozdielom dvoch gólov 19:17. Iuventa ale kontrovala šnúrou štyroch presných zásahov a zdalo sa, že jej hráčky vydolujú z horúcej pôdy cenné víťazstvo. Ešte dve minúty pred koncom viedli o dva góly 20:22, no Ex-Michalovčanka Alica Kostelná dvoma gólmi v rade (ten druhý dosiahla dve sekundy pred koncom) rozhodla o tom, že body sa nakoniec budú deliť. Zverenky trénera Borysa Petrovského si aj napriek tomu v priebežnej tabuľke udržali prvé miesto. Najbližší víkend majú voľno, v hre budú opäť 1. novembra, kedy o 17.30 privítajú v šlágri jesennej časti českého majstra DHK Baník Most.

Štatistika

Poruba - Michalovce 22:22 (8:10)

Pok. hody: 5/2 - 4/3, vylúčené: 2 - 3. Rozhodovali: M. Hanák a Pavlíček - 200 divákov.

DHC SOKOL: Roháčková, Doláková - Mýlková, Šviráková 7/2, Tomašechová 3, Maiwaelderová, Petra Adámková, Rechtorisová,  Chovancová, Minarčíková 5, Marčíková 2, Bělohoubková, Révajová 1, Kostelná 4. 

IUVENTA: Gubiková, Zykova, Krebs - M. Holešová, Szollosiová 5, R. Vargová, Habánková, Horňáková 1, Nagyová, Hruščáková, Wollingerová 5, Krasko 2, Bačíková 2, Trehubova 6/3, Levčenko 1.



Uverejnené: 22.10.2014 22:20:45 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.