files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín so šiestou výhrou v rade

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v stretnutí 12. kola DOXXbet ligy na pôde nebezpečného MFK Tatran Liptovský Mikuláš rozdielom triedy 3:0 a natiahli tak svoju sériu bez prehry na sedem stretnutí. Michalovčania, ktorí si týmto víťazstvom upevnili prvú pozíciu v tabuľke sa najbližšie v ligovom kole predstavia opäť vonku, keď v nedeľu 19. októbra nastúpia v Košiciach proti rezerve MFK, doma ich však uvidíme už v utorok 14. októbra, kedy o 15.30 privítajú v zápase štvrtého kola Fortuna ligy FC Vion Zlaté Moravce.

Martin Regáli vyrobil penaltu a zaznamenal druhý gól MFK Zemplín

Ani v Liptovskom Mikuláši sa neskončila víťazná séria michalovských futbalistov, ktorí zvíťazili už vo svojom šiestom stretnutí v rade. Ale poďme pekne po poriadku...

V Liptovskom Mikuláši sa hral dobrý futbal, v ktorom síce domáci mali možno loptu na kopačkách viac, no Michalovčania ich predčili svedomitou defenzívou a rýchlymi kontrami. Už v 3. minúte unikol obrane Liptákov Martin Regáli, ktorého v pokutovom území nedovolene zastavil Válovčan a hlavný rozhodca Fajčík ukázal na biely bod. Z toho nezaváhal Bayón a v 5. minúte tak "šturmovci" vyhrávali 1:0. V ďalších minútach hostia kontrolovali priebeh hry a pálili jednu šancu za druhou. Na domácom brankárovi Macíkovi postupne stroskotali Kunca, Regáli, Bayón a po polhodine hry aj nigérijský útočník Hector Tubonemi. O štyri minúty neskôr však už nemal nárok ani brankár Liptákov, keď Martin Regáli z päťky zakončil kombinačnú akciu hostí - 0:2. Ten istý hráč mohol skórovať aj v 40. minúte, jeho strelu však Macík vyrazil končekmi prstov na rohový kop. 

Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil, domáci naďalej búšili, no obranu Zemplínčanov nevedeli prekonať. Kontaktný gól mohol v 54. minúte zaznamenať Kostúrik, jeho strela išla ale tesne vedľa Raškovej svätyne. No a keď sa o dvadsať minút neskôr nepresadil z päťky ani Kubena, prišiel zaslúžený trest. V 79. minúte zahrával Bayón rohový kop, na ktorý najvyššie vyskočil Vernon a hlavou zaznamenal už svoj siedmy tohtosezónny presný zásah - 0:3. Na víťazstve Zemplínčanov rozdielom triedy už nič nezmenili ani záverečné minúty, a tak "šturmovci" získali veľmi cenné tri body, ktoré pre nich môžu mať v jarnej časti cenu zlata.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Zemplín Michalovce 0:3 (0:2)

Góly: 5. Bayon (z pokutového kopu), 34. Regáli, 79. Vernon.

Žlté karty: 3. Válovčan, 38. Kubena, 67. Pastva, 74. Papaj - 52. Marco

Rozhodovali: Fajčík – Hrdlička, Hrmo.

Divákov: 530.

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Gallo, Podhorín, Streňo - Vernon, Grič (84. Calvo) - Kunca, Bayón, Regáli (60. Leško) - Tubonemi (71. Turik).

MFK TATRAN: Macík - Pastva (68. T. Staš), Lišivka, Kucharčík, Papaj, Jánošík (46. Mózer) - Kurák, Papaj, Hoferica, Kubena - Kostúrik, Válovčan



Uverejnené: 11.10.2014 19:28:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.