files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po výbornom úvode s hladkým víťazstvom

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v 7. kole prvej hokejovej ligy nad tímom HK 95 Považská Bystrica hladko 6:0 a svoju víťaznú sériu natiahli na tri zápasy. O góly Dukly sa postarali postupne Štefan Majerník, Ľuboš Fajčák, Jakub Linet, Peter Čížek, Richard Šechný a skóre zápasu uzavrel Filip Podsedlý. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v piatok 3. októbra o 17.00 privítajú SR 18. 

Michalovská Dukla urobila s posledným tímom tabuľky rýchly proces a už po šiestich minútach bolo prakticky po zápase. V 2. minúte sa individuálne presadil Štefan Majerník, o dve minúty neskôr po spolupráci prvého útoku mieril presne Ľuboš Fajčák, no a keď na začiatku šiestej minúty skóroval aj Jakub Linet, brankár HK 95 Hričina to už nevydržal a pobral sa na striedačku. V bráne ho nahradil Buliš. Striedačka hostí reagovala na bleskový úvod Dukly oddychovým časom, ktorý gólové hody zastavil. Michalovčania totiž už nenapádali súpera tak, ako v prvých minútach, čím mu dali vydýchnúť.

Ďalší gól zaznamenali až v 22. minúte. Banovský vybojoval v útočnom pásme puk, posunul ho Čížekovi a ten pohodlne trafil na polovicu odkrytú bránu hostí - 4:0. Potom sa osmelili aj Považania, ktorí niekoľkokrát v útoku dobre zakombinovali, no gól im nebolo súdené streliť ani v 35. minúte, kedy do hornej žŕdky mieril Enriko Kovačič. Skóre zápasu sa menilo v závere druhej tretiny ešte raz. Krátko pred jej koncom sa predviedol individuálnou akciou domáci kapitán Richard Šechný, ktorý upravil na 5:0. Ani v poslednej tretine sa obraz hry nezmenil. Michalovská Dukla naďalej diktovala tempo hry a pridala ešte jeden presný zásah, keď skóre zápasu uzavrel Filip Podsedlý - 6:0. 

HK Dukla Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
Góly: 2. Majerník (Čížek), 4. Fajčák (Šechný, Drotár), 6. Linet (Halás, Banovský), 22. Čížek (Banovský), 39. Šechný (Šterbák, Kubát), 56. Podsedlý (Majerník, Čížek).
Vylúčení: 6:7. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Snášel - Ľ. Šoltés, R. Šoltés. Divákov: 700.
HK DUKLA: Borko - Šterbák, Tkáč, Urban, Briják, Kubát, Šeliga, Buraľ - Drotár, Šechný, Fajčák - Podsedlý, Majerník, Čížek - Halás, Linet, Banovský - Cmorej, Huňady, Fedorko - Schnelly.
HK 95: Hričina (6. Buliš) - Fillo, Mikuš, Pacalaj, Ružička - Jurášek, Kovačič, Kudlej, Rufati, Ligas, Šugár, Švantner, Trenčan, J. Zlocha.



Uverejnené: 01.10.2014 20:18:34
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.