files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Výborný výkon Borka, Dukla vezie z Trnavy tri body

Hokejisti HK Dukla Michalovce po prvýkrát v sezóne zvíťazili aj na ľade súpera. V 6. kole prvej hokejovej ligy triumfovali futbalovým výsledkom 1:0 v Trnave, keď ich jediný presný zásah zaznamenal v 12. minúte Jakub Linet. V bráne Dukly sa vyznamenal Pavol Borko, ktorý pokryl všetkých 41 striel "gladiátorov." Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia dvakrát doma. V stredu 1. októbra o 17.00 privítajú družstvo Považskej Bystrice, o dva dni neskôr v piatok 3. októbra takisto o 17.00 SR 18.

Po prvýkrát v sezóne čisté konto a po prvýkrát víťazstvo na ľade súpera. Po dvoch nezdaroch vonku sa to konečne zverencom trénera Milana Staša podarilo. Tí aj napriek dvanástim dvojminútovým trestom zvíťazili futbalovým výsledkom 1:0 na ľade silnej Trnavy, odkiaľ si tak vezú domov tri cenné body... Bez štyroch hráčov základného kádra pricestovali Michalovčania s rešpektom, no s cieľom konečne vonku zabodovať. Domáci mali v úvode aj kvôli dvom presilovkám viac z hry, Pavol Borko však držal svojich nad vodou. V 12. minúte unikol Ľuboš Fajčák, ktorý smeroval puk pred bránu a Jakub Linet ho dorazil za bezmocného Miroslava Hálu - 0:1. O dve minúty neskôr mohol Drotár zvýšiť vedenie hostí, trafil však len do Hálovej žrdky. Ani v druhej tretine sa obraz hry nezmenil. Domáci naďalej tlačili, gól však nie a nie dať. Borko sa vyznamenal hlavne pri šanciach Barana a Hegyiho. No a keď sa domáci "gladiátori" nedokázali strelecky presadiť ani v záverečnej časti, gól Jakuba Lineta z 12. minúty ostal víťazný, keďže Pavol Borko pokryl všetkých 41 striel domácich. 

HK Gladiators Trnava - HK Dukla Michalovce 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Gól: 12. Linet (Fajčák).

Vylúčení: 7:12, navyše Poláček 10. min + DKZ nešportové správanie - Šechný 10. min napadnutie hlavy a krku. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Píšťanský – Valo, Žák. Divákov:289.

HK GLADIATORS: Hála – Reho, P. Poláček, Jak. Macháč, Marek Hronec, Závodský, Burzala, Šišmič – Hluch, D. Schmidt, Hrbáčik – D. Hegyi, M. Čunderlík, P. Barinka – Achs, M. Baran, Brandis – Tahotný, Marcel Tvrdoň, Bachratý ml. – D. Rosa.

HK Dukla Michalovce: Borko - Drotár, M. Šterbák, Briják, Urban, Buraľ, M. Tkáč - Čížek, R. Šechný, Fajčák - Halás, Majerník, Podsedlý - Banovský, Linet, Huňady - Fedorko.



Uverejnené: 26.09.2014 19:25:03 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.