files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukle na Spiši ruže nekvitli

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali na ľade súpera aj svoj druhý majstrovský zápas, keď tentoraz nestačili na celok Spišskej Novej Vsi. V súbojoch dvoch ašpirantov na popredné umiestnenia prehrali 4:6 a v tabuľke klesli na desiate miesto.

Michalovčania od úvodu doťahovali náskok domácich a nakoniec sa duel skončil ich zaslúženou prehrou. Trikrát sa im podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, no vyrovnanie už z ich hokejok neprišlo a Spišiaci gólom do prázdnej brány uzavreli skóre divokého zápasu. „Opäť sme mali veľmi zlý vstup do zápasu. Podobne ako v nedeľu v Topoľčanoch sme sa nevyvarovali chýb a súper ich trestal. Určite sme podali lepší výkon ako v Topoľčanoch, no na body to nestačilo. Spišiaci boli vždy vo vedení. Dvakrát sme ich dotiahli, no do tretice nám už ušli. Trikrát sme síce znížili na jeden gól, vždy nám však niečo chýbalo,“ poznamenal po stretnutí tréner Milan Staš, ktorý následne uviedol aj dôvody prehry na ľade ďalšieho ašpiranta o vrchné priečky v tabuľke. „Dať vonku štyri góly nie je na zahodenie. Dať však štyri góly a nevyhrať, to je už horšie. Máme obrovské rezervy v obrane. Vieme o tomto našom probléme a musíme na ňom popracovať.“

Hráči Dukly sa takto tešili štyrikrát, body im to však neprinieslo

Zemplínčania tak svoje vysoké ambície v úvode sezóny nepotvrdzujú. Po dvoch úvodných prehrách (jedna po samostatných nájazdoch) a rozstrieľaní Senice (8:1) prišla ďalšia prehra. S bilanciou štyroch bodov v rovnakom počte zápasov v Michalovciach rozhodne spokojnosť nevládne. „O tom nie je ani reči. Spokojnosť nie je na mieste. Čakalo sa viac bodov. Stále ide však iba o úvod sezóny a je verím, že sa naštartujeme v ďalších dueloch. Musíme však popracovať na obrane, kde nám to hapruje,“ dodal na záver Milan Staš, ktorého zverenci sa najbližšie predstavia v stredu 23. septembra doma, keď o 17.00 privítajú Prievidzu.

Výsledky 4. kola I. hokejovej ligy

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC 07 Detva 2:5 (0:2, 1:3, 1:0), MŠ HK Prievidza - HK Trnava 3:1 (0:0, 1:1, 2:0), HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 6:4 (3:2, 2:1, 1:1), HC Prešov 07 - HK '95 Považská Bystrica 5:0 (0:0, 3:0, 2:0), HC Topoľčany - HC 46 Bardejov 2:4 (1:1, 0:1, 1:2), HC Dukla Senica - SR "18" 6:0 (2:0, 1:0, 3:0).  

Peter Brendza



Uverejnené: 20.09.2014 17:45:52 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.