files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Útočník Albín Krišo hral za Lastomír po 15 rokoch

Výrazne omladení Lastomírčania chcú mať na hrote aj skúsenosť. Z neďalekej Dúbravky preto (tradičného účastníka I.triedy ObFZ) prišiel na hosťovanie 32-ročný útočník Albín Krišo. Staronová premiéra v lastomírskom drese mu vyšla. Jeho nové mužstvo zdolalo rivala z Dvorianok 4:0. Albín Krišo si však posledné dva góly svojho tímu pozrel už len z lavičky.

 
Napriek vysokému víťazstvu si zachoval triezvy pohľad na prestížny zápas. „Naše víťazstvo je síce zaslúžené, ale do vylúčenie súperovho hráča za stavu 2:0 to bol úplne vyrovnaný zápas,“ riekol odchovanec michalovského futbalu. Zdôraznil, že po spomínanom momente domáci tím definitívne zobral derby do svojich rúk. Zdecimovaným a značne oslabeným hosťom (do Lastomíra pricestovali iba s jedenástimi hráčmi) uštedril dva smrtonosné gólové údery ( v posledných desiatich minútach zápolenia). Albín Krišo nezvykne vynechávať zápasy. Preto ho veľmi mrzí, že až pri dvoch góloch svojho mužstva už nebol na ihrisku (pritom z hry po zranení odstúpil až v 79.minúte). „Čo som mal však robiť, keď ma protihráč (išlo o Bumberu) asi desať-pätnásť minút predtým úplne zbytočne pri autovej čiare šľapákom trafil do priehlavku. Ten mám kvôli tomu zaliaty krvou. Chvíľu som síce ešte zahral. Lenže nebolo to ono, a preto som radšej odstúpil,“ vrátil sa k inkriminovanému momentu. Kopnuté miesto síce obstreky utíšili, no A.Krišo dnes vôbec nevie povedať, čo bude potom, až ich účinok pominie. Takže jeho nastúpenie v ďalšom majstrovskom zápase je otázne. Zvlášť v I.triede ObFZ Michalovce bol tento hrot kanonierom na pohľadanie. Preto pri pohľade na štyri lastomírskeho góly neznalých vecí zarazí, že ani jeden z nich A.Krišo nedal. „Jasné, že pri takomto výsledku ma strelecké suchoty mrzia.  O to viac, že som útočník. Lenže je to aj tým, že pri našom mohutnom záverečnom tlaku som už na ihrisku jednoducho nebol,“ snažil sa o vysvetlenie.

Inak, pre tohto Dúbravčana nešlo o premiéru v lastomírskom drese. Tú si odbil ešte pred pätnástimi rokmi. Teda v čase, keď za Lastomír hrali aj harcovníci - Ľuboš Babjak, Martin Melník, Ľubomír Čižmár či Jaroslav Čechovič. „Lastomírske prostredie sa za tých pätnásť rokov stalo ešte príjemnejším a žičlivejším. A vlastne, aj keď sa to vôbec nezdá, ja som už teraz v koži Ľuba Čižmára či Maťa Melníka. Áno, aj ja som už ten, čo sa snaží odovzdávať skúsenosti mladým chlapcom. Presne to isté som v Lastomíre zažil pred tými pätnástimi rokmi,“ porovnával zhovorčivý futbalista. V drese piatoligistu by mal hosťovať do 30. júna tohto roku. Jeho prvoradou úlohou je strieľanie gólov. „Dúfam, že aspoň tých sedem-osem presných zásahov vsietim,“ uzavrel rozprávanie stále ambiciózny futbalista.
                                   (janč)

 



Uverejnené: 03.04.2010 19:10:45 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.